banner388

Kıblesi Kandil olanlar bu görevden uzaklaştırılmalı

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, “Kıblesi Kandil olanlar bu görevden uzaklaştırılmalı” dedi.

Kıblesi Kandil olanlar bu görevden uzaklaştırılmalı

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, “Kıblesi Kandil olanlar bu görevden uzaklaştırılmalı” dedi.

05 Aralık 2017 Salı 12:01
Kıblesi Kandil olanlar bu görevden uzaklaştırılmalı

Samsun haber - Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş "Mühendislik, uygarlığı her alanda geliştirmeyi hedef almış meslek dalıdır. Madenden gıdaya yaşamın her alanda insanlığın ihtiyaçlarını karşılamayı hedef olan Mühendisler, toplum için vazgeçilmez kişilerdir. Günümüzde sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar kullandığımız çoğu şey mühendislerin uzun uğraşları sonucu yaşamımıza katılmış şeylerdir. Mühendislik, bilgi ve becerinin uzun soluklu elde edildiği ve üst düzey tecrübe gerektiren bir meslektir. Bu sebep ile meslekte geçirilen her bir yıl mühendislikte bir adım yükselmedir. Bu ulvi mesleğin sahipleri mühendislerimiz, 5 Aralık Dünya Mühendisler gününü kutluyoruz dedi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMALI

Ülkü-TEK Samsun il başkanı İlyas Aydın'ın TMMOB'nin bölücülerden temizlenmeli çağrısına destek verdiğini vurgulayan Altıntaş, "Mühendisler her ne kadar toplumun gelişmesinde vazgeçilmez bir unsur olsa da, maalesef Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)  bu hedeflerden vazgeçmiş, bölücü mihrakların cirit attığı bir kurum haline gelmiştir. Üye haklarını aramak, Türkiye'de mühendislik faaliyetlerini geliştirmek veya mühendislik öğrencilerini desteklemek yerine, siyasi demeçler vererek, bölücü terör örgütlerinin at koşturduğu, teröristleri her alan desteklendiği bir kurum haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeyi düşünenlerle bu ülkenin gelişmeyeceği hepimizin malumudur. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Ülkü-TEK Samsun İl Başkanı Sayın İlyas AYDIN'ın yaptığı çağrıya katılarak, "Kıblesi kandil olanların bu görevden uzaklaştırılarak, TMMOB içinde ki pisliklerden arındırılmalı." diyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-12-05 12:13:42

DOĞRU SÖYLÜYOR SAYIN BAŞKAN KIPLESİ KANDİL OLAN VE KARADENİZ VE DOĞU KARADENİZE UZANMIŞ OLUP HER GÜN DAĞTAŞ DEMEDEN GECE GÜNDÜZ DAĞ BAYIR DEMEDEN ASKER POLİSLERE YAZIK DEĞİLMİ ELLERİ TETİKTE HER AN NERDEN HANGİ KURŞUN ATILACAĞI BELLİ DEĞİL