banner388

Kentsel Dönüşüm Planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi

Hastanebaşı ve Kökçüoğlu, mahallelerinin kentsel dönüşüm planı oy çokluğu ile kabul edildi

Kentsel Dönüşüm Planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi

Hastanebaşı ve Kökçüoğlu, mahallelerinin kentsel dönüşüm planı oy çokluğu ile kabul edildi

14 Şubat 2017 Salı 17:07
Kentsel Dönüşüm Planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kabul Edildi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde, bugün yapılması düşünülen kentsel dönüşüm planı oylama sunuldu. Kentsel dönüşümde plan değişikliği yapılacak olan mahalleler ise, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahalleleri.

Belediye meclisinin Şubat ayı 1. Oturumu 3. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Kentsel dönüşüm maddesinin de görüşüldüğü oturumda söz konusu madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Önceden İlkadım Belediyesi tarafından gündeme gelen sonradan tekrardan görüşülmesi için geri gönderilen imar planı teklifi 10 madde ve “12 kat ve maksimum blok kat boyu 40 metre olacak şekilde imar planındaki yoldan çekme mesafeleri sabit tutulacaktır” plan notu ile birlikte meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Bağımsız meclis üyesi Erkan Akyüz o bölgede yapılması istenen kentsel dönüşümün problemi çözmede etkili olamayacağını düşünerekten ret kararını verdi.

Daha sonra oylamaya geçilerek kentsel dönüşüm planlaması oy birliği ile kabul edildi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
refik 2017-02-14 23:19:33

biz mahalle sakini olarak bu duruma sevindik inşAllah hakkıylada olurda insanlar mutlu olurlar

Avatar
Talat 2017-02-15 01:23:59

Hayırdır zenginlerin gözü var desenenize manzara güzel dogrulari konussaniza oylama bize gelmedi milleti ne kandiriyorsunuz kendiniz çektiğiniz kuralardanmi bagsadiyorsun sen adam ol adam gibi otur koltugunda yarın ölüm var Allaha hesap vereceksin onu iyi dusun zenginlere yazlik yapilacaginida şöyle halka

Avatar
talat 2017-02-15 01:30:29

Bende istiyorum bu mahallenin yikilmasini ama adaletin Allahın emrettiğişekilde hakkını vereceksin Allaha emanet

Avatar
Vedat akbulut 2017-02-15 10:24:06

Gaziosmanpasadaku kentsel dönüşüm ne zaman yapılacak hem afet bölgesi ilan edildi hemde dört senedir hiçbirşey yapilmiyor

Avatar
alev 2017-02-26 17:13:40

Geç bile kalındı.yıkilsın artık pislik yerde kurtulalım