banner388

Kenan Erzurumlu İyi Parti Samsun aday adayı

Prof. Dr. Kenan Erzurumlu İyi Parti Samsun Milletvekilliği aday adayı oldu.

Kenan Erzurumlu İyi Parti Samsun aday adayı

Prof. Dr. Kenan Erzurumlu İyi Parti Samsun Milletvekilliği aday adayı oldu.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 22:00
Kenan Erzurumlu İyi Parti Samsun aday adayı

Samsun Haberyi Parti Samsun İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Prof Dr. Kenan Erzurumlu, partinin desteğinin yanı sıra İyi Parti Samsun Başkanı Ömer Süslü kendisine parti rozetini taktı.

Prof. Dr. Kenan Erzurumlu İyi Parti Samsun'un desteğini aldığını belirterek, "Böyle vatan millet kaygısı taşıyarak İYİ Parti'den başvuru yapan Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum. Böyle Erzurumlu gibi ismi değerli birçok aday adaylarımız var. Eski siyasi çalışmalarımızda birilerini bize aday ol diye söylerken bugün daha yedi aylık bir parti olmamıza rağmen bu kadar değerli ismin İYİ Parti'ye gelerek ben aday adayıyım diyerek söylemesi ve ziyaret etmesi bizleri gururlandırıyor. Aday adaylarımızın her biri bizler için kıymetli ve bu yolda onlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

KENAN ERZURUMLU KİMDİR?

1952 Amasya Suluova doğumludur.Evli ve 2 çocuk sahibi Prof. Dr. Kenan Erzurumlu 1968 yılında Merzifon Lisesinden mezun olduktan sonra 1974'de İstanbul Tıp Fakültesi Üniversitesinden mezun oldu. Sırasıyla 1974'de Tıp Doktoru, 1981'de Genel Cerrahi Uzmanı, 1991'de Genel Cerrahi Doçenti, 1996'da Genel Cerrahi Profesörü unvanı aldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.