banner388

Keleş: “Türkiye çok zaman kaybetti”

Samunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcının sunduğu Seçime Doğru programına konuk olan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Keleş, “AK Parti iktidarından önce inanın çok zamanlar kaybetti” dedi.

Keleş: “Türkiye çok zaman kaybetti”

Samunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcının sunduğu Seçime Doğru programına konuk olan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Keleş, “AK Parti iktidarından önce inanın çok zamanlar kaybetti” dedi.

19 Haziran 2018 Salı 22:02

Samsun Haber -27.Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru programına konuk oldu.
 

“Ülkeyi en hızlı nasıl kalkındırabiliriz diye düşünüyoruz”

AK Parti olarak amaçlarının Türkiye’yi hızlı bir şekilde kalkındırmak olduğunu söyleyen Keleş, “Türkiye’de 80 yılda yapılamayan büyük projeler son 16 yılda yapıldı. Bu da yönetimdeki istikrarın ve iş bilir yöneticilerin başta olmasının getirdiği bir avantajdır. Türkiye’nin geleceği, birliği ve kalkınması için ne gerekiyorsa elini taşın altına koyan partilerimiz gerekirse ilerleyen zamanlarda da bir araya gelebilir. Bizim amacımız önemli olan bu ülkeyi en hızlı nasıl kalkındırabiliriz şeklinde düşünmektir. AK Parti iktidarından önce inanın çok zamanlar kaybetti” şeklinde ifade etti.

“Hızlı bir şekilde kalkınmamızı sağlayacağız”

AK Parti ile Türkiye’nin büyük bir ivme yakaladığını ifade eden Keleş, “1950’lere baktığımız zaman Güney Kore savaş halindeydi ve bizden de oldukça geride bir ülkeydi. Bugün dünya ölçeğinde ve ekonomik olarak Güney Kore’nin geldiği seviye oldukça iyi ama biz ise onlardan gerideyiz. Bizden daha kötü haldelerken şuan bizden daha iyi durumdalar. Türkiye bu seviyede olmamalıydı. Geçmişte çok darbe yaşadık ve bu da bizi en az 20-30 sene geriye götürdü. Türkiye’nin gelişmesini istemeyen ve bizim üzerimizde kara bulut döndürenler maalesef bizim üzerimizde kötü etki yarattılar. Ama son 16 yıldır yakalamış olduğumuz bu ivmeyi ve gelişmeyi bundan sonraki yeni sistemimizle de ilerleterek hızlı bir şekilde kalkınmamızı sağlayacağız” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 20.06.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım T. 2018-06-20 09:10:38

16 yıldır aklınız neredeydi?