banner388

Kaza yapan İYİ Partililerin işte son durumu

Ankara'ya aday tanıtım toplantısı için yola giden İYİ Parti Samsun heyeti sabah saatlerinde trafik kazası yaptı. Araçta bulunan İYİ Partililerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza yapan İYİ Partililerin işte son durumu

Ankara'ya aday tanıtım toplantısı için yola giden İYİ Parti Samsun heyeti sabah saatlerinde trafik kazası yaptı. Araçta bulunan İYİ Partililerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:21
Kaza yapan İYİ Partililerin işte son durumu

Samsun haber - Ankara'da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılmak için Samsun'dan yolan çıkan İYİ Parti Samsun heyeti Kırıkkale Balışeyh mevkiinde trafik kazası yaptı.

Vekil adayı İbrahim Özyer'in oğlu Alper Özyer'in kullandığı araç şarampole yuvarlanırken  İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Milletvekili adayı İbrahim Özyer, Milletvekili Adayı Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Recep Güleroğlu, aracı kullanan Vekil adayı İbrahim Özyer'in oğlu Alper Özyer yaralandı. 

Kazanın ardından yaralılar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Samsunhaber.com tarafından edinilen bilgiye göre İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve İYİ Parti Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÖMER SÜSLÜ’NÜN SON DURUMU

Boynundan aşağısını hissetmediği belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün omuriliğinde kırık olduğu belirtilirken doktorlar acil ameliyata aldı.

İBRAHİM ÖZYER’İN SON DURUMU

Kalça kısmından yaralanan ve bacağından kırık olan İYİ Parti Milletvekili Adayı İbrahim Özyer'in karaciğerinde kesikler, kaburgasında kırıklar olduğu öğrenilirken acil olarak ameliyata alındı.

ÖNDER FATİH ŞENOL’UN SON DURUMU

Milletvekili Adayı Önder Fatih Şenol'un ise el parmaklarında ve omuzunda kırıklar meydana gelirken ambulansla Samsun’a getiriliyor.

RECEP GÜLEROĞLU’NUN SON DURUMU

Meclis üyesi Recep Güleroğlu’nun kaşında bir yaralanma var.

ALPER ÖZYER’İN SON DURUMU


Aracı kullanan Vekil Adayı Özyer’in oğlu Alper Özyer ise ayakta tedavi edildi.
 

Son Güncelleme: 31.05.2018 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi 2018-05-30 12:27:27

ALLAH yardımcınız olsun acil şifalar versin

Avatar
Öğrenciiii 2018-05-30 14:47:29

Allah Şifa Versin.İnşAllah can kaybı yaşanmaz.Sizlere ihtiyacımız var

Avatar
MustafaKemallertukenmez 2018-05-30 21:25:14

Çokk gecmis olsun.Allah korusun tez zamanda sifa versin.Guzel gunler gorecegiz hep birlikte daha...

Avatar
Ev hanımı 2018-05-31 09:37:44

Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşAllah

Avatar
Mustafa hacıkerimoğlu 2018-06-01 02:03:32

Allah şifa versin geçmiş olsun