banner388

Kayıp Sinem ile ilgili acılı baba konuştu

17 yıl önce kaybolan ve hala izine rastlanılamayan Sinem Özdemir'in acılı babası konuştu.

Kayıp Sinem ile ilgili acılı baba konuştu

17 yıl önce kaybolan ve hala izine rastlanılamayan Sinem Özdemir'in acılı babası konuştu.

13 Aralık 2017 Çarşamba 10:00
Kayıp Sinem ile ilgili acılı baba konuştu

Samsun haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak’ta 17 yıl önce 5 yaşındayken oyun oynadığı sırada kaybolan Sinem Özdemir ile ilgili bir ize rastlanılamadı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinem Özdemir dosyasıyla ilgili 2010 yılında tekrar soruşturma başlattı. Sinem için kurulan özel bir ekiple soruşturma derinleştirildi. Kayıp Sinem'in 5 yaşındaki fotoğrafı İstanbul Adli Tıp Kurumuna 15 yaşındaki halinin çizimi oluşturuldu. Son 5 yılda tüm vakaların aydınlatırken Sinem Özdemir'in yaşayıp yaşamadığı gizemini koruyor.

"MAHALLEDEN BİRİLERİ GÖRDÜ"

Sinem Özdemir'in acılı babası Mahmut Özdemir'in acılı babası yaptığı açıklamada, "O kadar savcı ve emniyet müdürü değişti ancak hala bir ize rastlanılmadı. Kızım bulunamadı. Yine de devletimizden kızımın bulunması için yardım bekliyoruz. Kızım sokakta oynayan bir çocuk değildi normalde. O günde sokağa inip ağabeyine bakmak istedi. Ne olduysa yarım saat içerisinde oldu. Şüphelendiğim birileri yok ancak mahalleden birilerinin bu olayı görmemesi imkansız. Önemli olan onların konuşması. Birilerinin gördüğüne inanıyorum. Sinem kaybolduğunda 5 yaşındaydı eğer yaşıyorsa şu an 22 yaşında. Ben kızım yaşıyorsa eğer sokakta görsem belki de tanıyamam. Ben yine söylüyorum son söz kızımın kaybolduğu mahalleden çıkacak. Mahalleden birileri konuşursa iş çözüme kavuşur diye düşünüyorum. Emniyet çalışıyor görüyorum. Ancak bir yerde tıkanıyoruz. Şu an hala acısı içimizde. Güpegündüz bu kızın ortadan kaybolduğunun görülmemesi çok enteresan bir durumdur. Mutlaka birileri kızımın kaybolduğunu gördü” diye konuştu.

"HABER ALMAK İSTİYORUZ"

Mahalle sakinleri ise, "Yaklaşık 17 yıldır Sinem’den bir haber alınamıyor. Artık Sinem bulunsun. Öldüyse veya öldürüldüyse bile en azından bir haber almak istiyoruz. Gündüz vakti sokakta oynadığı sırada bir anda ortadan kayboldu ve bir daha haber alınamadı. Ailesi perişan oldu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.