banner388

Kayıp aranıyor! İlkadım Belediyesi 9 Şubat tarihiyle kaybolmuştur

9 Şubat Pazar günü itibariyle  Samsun merkezinde yollarda oluşan buz sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar belediye ekiplerinin şehir merkezinde ara yollarda gerekli çalışmaları yapmamasına tepki gösterdi.

Kayıp aranıyor! İlkadım Belediyesi 9 Şubat tarihiyle kaybolmuştur

9 Şubat Pazar günü itibariyle  Samsun merkezinde yollarda oluşan buz sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar belediye ekiplerinin şehir merkezinde ara yollarda gerekli çalışmaları yapmamasına tepki gösterdi.

11 Şubat 2020 Salı 12:54
Kayıp aranıyor! İlkadım Belediyesi 9 Şubat tarihiyle kaybolmuştur

Samsun merkezine 8 Şubat tarihi ile başlayan kar yağışı etkisini göstererek bazı ilçelerde 30 santimetreyi buldu. Yoğun kar yağışının ardından Pazar günü şehir merkezinde neredeyse tüm ara yollar, cadde ve sokaklardaki kaldırımlar buz tuttu. Vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken yokuş aşağı inişler tutunacak yer bulamayan vatandaşlar düşerek sakatlanma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. İlkadım Belediyesi'nin şehir merkezindeki tutumsuzluğu vatandaşları çileden çıkardı.

BOY GÖSTERİSİ 

Özellikle sosyal medyada görüntü elde edebilmek için İlkadım Belediyesi ekiplerinin çalışır gibi yapması gündeme oturdu. Sosyal medyada vatandaşlar belediye ekiplerinin kaldırımı temizlemeye geldiğini yaklaşık 1 dakikalık görüntü aldıktan sonra işi bırakarak gitmesine tepki gösterdi.

YOLLAR KAYAK PİSTİNE DÖNDÜ 

Sabah erken saatlerde çocuklarını okula bırakmak isteyenler adeta kayak pistine dönen yollarda okula zar zor ulaşabildi. Her sene olduğu gibi tutan karın ardından Gazipaşa İlkokulu'na inen yokuş buzlarla kaplandı. Bazı veliler çocuklarını kucağına alarak yokuş aşağı kayıp okula ulaşabildi. Okul girişi önünde ise görevliler öğrencilerin düşmeden okula giriş yapmasını sağladı. 

İLKADIM BELEDİYESİ'NE TEPKİ 

Buzlanan yollar ve kaldırımlara vatandaşlar tepki gösteriyor. Sosyal medya hesaplarından buzlu yolun görüntülerini paylaşan vatandaşlar, "İlkadım Belediyesi neredesiniz acaba kar tatiline mi çıktınız? Buradan yollardan nasıl çıkmamızı bekliyorsunuz. Ne servis ne taksi gelebiliyor. İki gündür okuldan, işten geri kaldık. Lafta şehir merkezinde oturuyoruz" diyerek tepki gösterdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tok 2020-02-11 13:34:28

erdoğan tok gibi adam lazım size çalacak çırpacak zorunuza gitmesin adam çalışıyor. bence mükemmel

Avatar
Sayın haberci!9şubat haftasonu ve okullar kapalı.kendinize çelişmeyin 2020-02-11 13:26:39

Sayın haber sitesi! 9şubat haftasonu ve okullar kapalı.kendinizle çelişmeyin.

Avatar
misafir 2020-02-11 13:13:12

bu ilkadım belediyesinden hiç bir şey olmaz.yatmaya gelmişler.sadece internette reklam başka bir şey yok.belediyede tahsilli kişi yok.temizlik işlerinin yöneten kişi ortaokul mezunu liyakat denilen hiç bir şey yok belediyede.böyle oluncada biz halk mağdur oluyoruz.

Avatar
Mihenk 2020-02-11 13:36:44

Yazik yazık seçim zamanı pervane oluyorsunuz.İşinize gelmeyince kasada para yok diyorsunuz.Eee ne işiniz var koltuklarınızda.Bir daha ki seçime gidersiniz sizde...

Avatar
Esnaf 2020-02-11 13:02:30

Bunların hepsi oy zamanı meydanlarda halkla beraber işleri bitincede kimse ortada yok.

Avatar
yorum yazıcı 2020-02-11 14:45:44

İlkadım belediyesi diyorsunuz büyükşehirin caddesini çekiyorsunuz

Avatar
takipçi 2020-02-11 13:13:02

sabahın ayazında o çocukları düşe kalka o buzda okula gönderen valimizinde elinden öperim ilkadım belediye başkanında gözlerinden insanlar buzlardan kaldırımları kullanamıyorlar herkes ana yoldan yürüyorlar bu rezilliği kimse görmüyormü

Avatar
Hüseyin sert 2020-02-11 14:24:03

1-kar cumartesi pazar yagdi pazartesi sabaha kadar pazartesi de zaten okullar tatil edildi yine okul yoktu.laf sokayim derken desteksiz sallamayin.ha gelelim belediye isini duzgun yapti mi karla mucadele etti mi kismina.kesinlikle hayir ne ilkadim ne atakum ne de baska bi yerde hic bir belediye gerekli mucadeleye calismayi yapmamistir.hepsi sinifta kalmistir.