banner388

Kaya Aşçı'dan taraftara yapılan eziyete tepki!

Samsunlular Platformu Genel Başkanı Kaya Aşçı, Samsunspor taraftarına yapılan eziyete tepkisini gösterdi.

Kaya Aşçı'dan taraftara yapılan eziyete tepki!

Samsunlular Platformu Genel Başkanı Kaya Aşçı, Samsunspor taraftarına yapılan eziyete tepkisini gösterdi.

09 Aralık 2019 Pazartesi 14:16
Kaya Aşçı'dan taraftara yapılan eziyete tepki!

Kaya Aşçı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Samsunlular Platformu olarak, Yeni Çorumspor – Yılport Samsunspor maçı öncesi yaşanan olayları kınıyoruz
Her zaman her yerde Samsunspor’u desteklemekten geri kalmayan Büyük Samsunspor taraftarına yapılan orantısız güç kullanımını tasvip etmiyor ve şiddetle kınıyoruz.
 
Yeni Çorumspor ile hafta sonu Çorum’da oynanan maç öncesinde yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle yaşadığımız derin üzüntüyü paylaşmak isteriz.
Yılport Samsunspor yöneticilerinden aldığımız bilgilere göre; karşılaşma öncesinde taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine mevcut kontenjanın yetersiz kalacağı düşünülmüş ve ev sahibi takım yöneticileri ile temasa geçilerek kontenjanlar arttırılmıştır. Diğer taraftan Büyük Samsunspor taraftarının Çorum’da centilmence misafir edilip, rahat bir şekilde maç izlemeleri için her türlü tedbirin alınacağı ve gerekli özenin gösterileceğine dair Valilik ve Emniyet Müdürlüğünden olumlu görüş alınmıştır. Ancak maç öncesinde ve sonrasında talihsiz olaylar yaşanmış ve birçok taraftarımızın yaralanmasına neden olunmuştur.
Bu Bağlamda olayların gerçek sorumlularının ortaya çıkartılıp hak ettikleri cezayı alması için Samsun’un en büyük sivil toplum kuruluşu Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak tüm gelişmelerin takipçisi olduğumuzu ve taraftarımızın yanında yer aldığımızı bildirmek isteriz.
 
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yönetimi adına,

Genel Başkan

H. Kaya AŞCI

Son Güncelleme: 09.12.2019 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2019-12-09 15:01:25

Kaya abim bize bunu yapan çorum spor kulübü yönetimi ve başkanıdır tek suçlusu bilet verdiler taraftar bilet sayısına göre gitti ve hem içeri almadılar hem gaz bu soğuk havada su sıkıldı hemde dayak yedik kaya abim bu işin tek sorumlusu çorumdur

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-09 15:05:04

Çoluk çocuğu korumaya başladık maf olduk o gaz herkesi perişan etti herkes yerlerde birde joplarla vurdular şerefsizler tir titreyerek maf oldukyazıklar olsun çorumlulara biz onlar gelsin misafir nasıl edilir gösterilmeli yemeklerini bile yediririz

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-09 15:08:22

Lütfen bu bize yapılanları hakkımızı sorun Allah için bırakmayın hakkımızı bunu bize çorum spor ve yönetimi yapmıştır niye bize bilet verdiler ozaman biz kuralı neyse adam gibi sırada stada girmek istedik bizim kulupten teşekkür ediyor