banner388

Kavaklı kadınlar, harekete geçti! "Hedefimiz büyük"

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya, "Kavak dışında bulunan tüm girişimci ve yatırımcı kadınlarımızı ilçemize yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.  

Kavaklı kadınlar, harekete geçti! "Hedefimiz büyük"

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya, "Kavak dışında bulunan tüm girişimci ve yatırımcı kadınlarımızı ilçemize yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.  

05 Temmuz 2023 Çarşamba 18:40
Kavaklı kadınlar, harekete geçti! "Hedefimiz büyük"

Kavaklı kadınlar, kurdukları Samsun Kavak Kadınlar Derneği çatısı altında bir araya geldi. Yaklaşık 15 gün önce kurdukları dernek bünyesinde kısa sürede 100 üye sayısına ulaştıklarını belirten Dernek Başkanı Hacer Kaya, "Kavak ilçemizin gelişimi için bundan sonra bizlerinde elleri taşın altında olacak" diye konuştu.

GİRİŞİMCİ KADINLARA  ULAŞACAKLAR

Kavaklı kadınları tek çatı altında toplamanın uzun zamandır hayalleri olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Kaya, yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda öncelikle Türkiye’nin muhtelif il ve bölgelerinde iş yapan Kavaklı girişimci kadınlara ulaşarak memleketlerine yatırım yapmalarını isteyeceklerini söyledi.

"HEDEFİMİZ BÜYÜK"

Kavak’ın özellikle son 10 yılda gerçekleştirdiği atılımlar ile gerek şehirleşme ve gerekse sanayileşme anlamında çok büyük mesafe aldığını anlatan Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
“Hayalimizdeki Kavak’ın oluşumuna katkı sunmak için ilçe kadınları olarak bir araya geldik. Henüz bir ay bile olmadan üye sayımız 100’e ulaştı. Hedefimiz büyük, amaçlarımız büyük. Başarılı olacağımıza olan inancımız tam. Yapacağımız çalışmalar ile bir yandan Kavaklı kadınlar arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlarken diğer yandan da ilçemizde yatırımların artmasına vesile olarak göç veren değil artık göç alan bir Kavak için hep birlikte çalışacağız. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde iş yapan Kavaklı girişimci kadınlarımızı da memleketlerine baba ocaklarına olan vefa borçlarını yatırımları ile ödemeye bekliyoruz." 


                    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2023-07-06 09:30:35

Bende bir Dernek yönetimindeyim kavakyılım ,kavakta Dernek faaliyetini yürütmekteyim.güzel bir çalışma tebrik ederim.fakat faaliyetlerinize siyaseti ve Muhtar tercihlerini kullanırsanız kısa zamanda bölünürsünüz.iyi çalışmalar

Avatar
Elhamdulillah 2023-07-06 17:13:13

Hayırlı olsun.Derneginiz Yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. Birlikten güç doğar .