banner388

Kavak ve Ünye’ye viyadüklü çevre yolu önerisi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ” Tekkeköy'ün hemen arkasından yapılacak viyadüklü bir çevre yolu ile Kavak ve Ünye'yi birbirine bağlarsak buradaki trafiğin yükseliş trendini dizginleriz” dedi.

Kavak ve Ünye’ye viyadüklü çevre yolu önerisi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ” Tekkeköy'ün hemen arkasından yapılacak viyadüklü bir çevre yolu ile Kavak ve Ünye'yi birbirine bağlarsak buradaki trafiğin yükseliş trendini dizginleriz” dedi.

13 Temmuz 2017 Perşembe 13:45
Kavak ve Ünye’ye viyadüklü çevre yolu önerisi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Devlet Yolu ve Havaalanı Köprülü Kavşakları açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Samsun halkının duyduğu memnuniyetten bahseden Başkan Yılmaz, “Temel atma törenimizin yapıldığı 25 Kasım tarihini daha dün gibi hatırlıyorum. 8 ay gibi kısa sürede buranın bitirileceğine yönelik düşünce ve fikir çok fazla imkan dahilinde  görülmese de biz o kararlılığı burada ifade etmiştik. 4 tane köprülü kavşağın açılmasından Samsun halkı olarak duyduğumuz memnuniyetle bugün buradayız. Sayın Bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

KARADENİZ’İN YILDIZI SAMSUN

Karadeniz’in yıldız en çok parlayan şehrinin Samsun olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Bir ülkenin ekonomisi eğer yükselecekse ulaşım hizmetlerinin gelişmişliğinin üzerinde yükselir. Giderek gelişmekte olan Karadeniz'in en yıldızı parlayan şehri olan Samsun'umuzun ulaşım alt yapısına çok önemli katkılar vermiş olan ve verecek olan bu viyadüklerin kısa sürede bitirilmesi şehrimiz halkı tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı" diye konuştu.
 

KAVAK VE ÜNYE BİRBİRİNE BAĞLANSIN”


Kavak'ı Ünye'ye bağlayan projesini Bakan Arslan’a aktaran Başkan Yılmaz, "Şehrimizin doğu tarafındaki araçların sayımını yaptığımız burada günlük 60 bin civarında araç olduğunu görüyoruz. Şehrimizin bir de batı tarafı yani Bafra çıkışı var. Siz bugün Sinop'a gideceksiniz ve o yolu kullanacaksınız. Üniversitemiz ile şehrimiz arasındaki trafik buradakinden 10 bin daha fazla. Günde 70 bin civarında. Bu iki aksı rahatlatmaya dönük olan bu farklı seviyeli kavşaklar hakikaten kısa süreli çözümler sağlıyor. Şüphesiz iş yükünüz çok fazla. Ben de bir eski karayolcu arkadaşınız olarak hatırlatmak istiyorum. Tekkeköy'ün hemen arkasından yapılacak viyadüklü bir çevre yolu ile Kavak ve Ünye'yi inşallah birbirine bağlarsak buradaki trafiğin yükseliş trendini dizginleriz. 2023 gibi önemli bir kalkınma hedefine yönelik bir projeksiyonumuz varsa bu çevre yollarının ülkemizin 2023 vizyonunun bir parçası olarak program içerisine girmesi gerekir diye siz değerli bakanıma, başbakanıma ve değerli cumhurbaşkanımıza sizin aracılığınız ile bunu iletmek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 14.07.2017 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KUZGUN 2017-07-13 20:51:50

Başkan aybet betondan hissemi aldın ortaklığın mı var nedir bu birden kabaran viyadük beton yol aşkın?

Avatar
CEVDET 2017-07-14 09:42:27

Başken çok doğru tespit bu yollar bakanımızın da devreye girmesiyle acil yapılmalı öncelik Sinop yolu