banner388

Kavak'ta referandum çalışmaları sürüyor

16 Nisan günü gerçekleştirilecek olan anayasa referandumu öncesi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kavak'ta referandum çalışmaları sürüyor

16 Nisan günü gerçekleştirilecek olan anayasa referandumu öncesi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

12 Nisan 2017 Çarşamba 15:27
Kavak'ta referandum çalışmaları sürüyor

Samsun Haber - Referandum oylaması ile getirilmek istenen Cumhurbaşkanı hükümet sistemini anlatan Sarıcaoğlu, görüştüğü vatandaşları ‘evet’ demeye davet etti. Referandum çalışmaları kapsamında Büyükçukur, Divanbaşı ve Mahmutlu Mahallelerini ziyaret eden Sarıcaoğlu, "Başkanlık sistemini insanlara yanlış anlatıyorlar. Efendim neymiş ‘padişah olacakmış.’ Seçimle gelen kişi padişah olur mu hiç. Seçilen kişi eğer ülkesi ve milleti için bir şeyler yapmasa, yan gelip yatarsa 5 sene sonra seçimi olacak bu millet bunu da görecek o kişiyi ona göre seçecek. Yalan yanlış bilgilerle insanların aklını bulandırmak istiyorlar bu oyunlara düşmeyin. Seçimle gelen bir kişi padişah olmaz milletinin hizmetkarı olur. Demokrasinin olduğu seçimlerin olduğu bir yerde ne diktatörlük olur ne de padişahlık olur. Hizmet için gelen kişi hizmet etmezse bu halk tarafından o koltuktan indirilir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili sayısının çoğalmasının gerekliliğini anlatan Sarıcaoğlu, “Hastanelerde doktor başına nasıl hasta düşüyorsa ülkemizde de nüfus başına belirlenen milletvekilleri düşüyor. Ülkemiz büyüyor gelişiyor. Eski düzene göre kurulmuş sistem ile bu gelişmişlik olmaz olamaz. Ülkemizin nüfusu eskiden azdı bu nüfusa göre milletvekili sayısı da yeterliydi ama artık Türkiye eski Türkiye değil. Büyüyoruz, gelişiyoruz ve artık bunun çok iyi bilincinde olmalıyız” dedi.
Sarıcaoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Kavak almış olduğu yatırımlar ile Samsun'un sayılı ilçeleri arasında yerini aldı bu başarının arkasında elbette ki hükümet partisi olmamız kaynaklanıyor. Aslında 16 Nisan’da yapılacak oylamada sorulan soru şu: Ülkemiz büyümeye devam etsin mi etmesin mi? İlçemize yapılan yatırımlar ülkemizin gelişmişliğini gösteriyor bu yatırımlar ülkemiz daha da büyüdüğü sürece katlanarak artarak devam edecek."

Son Güncelleme: 12.04.2017 16:22
Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.