banner388

Kavak'ta kurban satışları hızlandı 

Kurban Bayramı’na birkaç gün kala Samsun’un Kavak ilçesinde kurban satışları iyice hareketlendi.  

Kavak'ta kurban satışları hızlandı 

Kurban Bayramı’na birkaç gün kala Samsun’un Kavak ilçesinde kurban satışları iyice hareketlendi.  

24 Haziran 2023 Cumartesi 11:36
Kavak'ta kurban satışları hızlandı 

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte ilçede satışlar da hızlandı. Kavaklı besici Samet Akyel, ilçede satışlara başladıklarını ve vatandaşların ilgisinin büyük olduğunu belirtti. 

HİSSE FİYATLARI EN AZ 10 BİN TL

Akyel, fiyatların 50 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar değişkenlik gösterdiğini ifade etti. Bu yıl hisse fiyatlarının en az 10 bin lira olduğunu ve şuana kadar çiftliklerinden 70 dolayında hayvan satışı yaptıklarını kaydeden Akyel, “Bu yıl fiyat artışları nedeniyle biraz ürkek durumdaydık ama vatandaşın ilgisi oldukça fazla. Kısa sürede çiftliğimizden 70’in üzerinde hayvan satışı yaptık. 

AREFE GÜNÜ SATIŞLAR ARTACAK

Aslında bizim satışlarımız daha erken başladı. Kavaklılar muhtemel fiyat artışlarından etkilenmemek için alımlarını erkenden yapmaya başladı. Pazarımızda her bütçeye uygun hayvan var. Asıl satışlarımızın Kurban Bayramı arefesinde daha çok artmasını bekliyoruz” dedi. 
                              
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2023-06-24 12:49:48

Demek ki Kavak'taki Vatandaşlarımızın Mali durumları Kurban alacak kadar iyiymiş, Allah kabul etsin diyelim.