banner388

Kavak'ta Çanakkale Zaferi Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü nedeniyle Kavak belediyesi tarafından anma programı düzenlendi.

Kavak'ta Çanakkale Zaferi Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü nedeniyle Kavak belediyesi tarafından anma programı düzenlendi.

18 Mart 2017 Cumartesi 15:12
Kavak'ta Çanakkale Zaferi Programı

Samsun Haber - İlçede bulunan Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Büstü’ne konulan çelenkle başlayan törende saygı duruşu ve İstikal Marşı okundu. Gerçekleştirilen törende Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Çınar, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ile öğrenciler ve vatandaşlar yer aldı.

Çanakkale Zaferi Dualarla Anıldı

Tarihin en şerefli ve destansı günlerinden biri olan 18 Mart dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Çanakkale Zaferi, tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk ordusunun ne ilk, ne de son kahramanlık destanıdır. Günümüzde bölücü terör örgütleri ve destekçileri karşısında verilen mücadeleyle kahraman Mehmetçiğimiz, atalarından almış oldukları en kutsal emanet olan vatanı aynı kararlılık ve bilinçle korumaktadır. Milletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü kutluyorum" dedi.

Meydandaki tören sonrası ilçe şehitliği ziyaret edildi. Kuran okunup, dualar yapıldı. Daha sonra Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan programa geçildi.

Son Güncelleme: 18.03.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.