banner388

Kavak'da Çat Kapı İftar Programı

Kavak Belediye’sinin geçen sene düzenlemiş olduğu çat kapı iftar programı bu senede devam ediyor.

Kavak'da Çat Kapı İftar Programı

Kavak Belediye’sinin geçen sene düzenlemiş olduğu çat kapı iftar programı bu senede devam ediyor.

23 Haziran 2016 Perşembe 11:25
Kavak'da Çat Kapı İftar Programı

Kavak'a bağlı Aşağıçirişli Mahallesi’nde yaşamını sürdüren Ali Kargin'in evine çat kapı ziyaret yapan Başkan Sarıcaoğlu, "Fırsat buldukça eşimi alıp herhangi bir vatandaşımızın evine çat kapı iftara gidiyorum. Beni karşılarında gördüklerinde şaşırıyorlar ve çok mutlu oluyorlar. İnsanların yüzlerindeki o masum ve sıcak tebessümü görünce bende çok mutlu oluyorum" şeklinde konuştu.

"KALIPLAŞMIŞ ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEYİ İSTİYORUM"
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İnsanların zihninde oluşmuş ve kalıplaşmış şöyle bir anlayış var: ‘Belediye Başkanı yol yapar, su getirir, park yapar onun haricinde kimse ile görüşmez ve temaslarda bulunmaz.’ Ben bu anlayışı silmek istiyorum. Bizim elbette ki başlıca görevlerimiz yol, su, alt yapı, park vb. ancak insanlarla iç içe olup onların sorunlarını isteklerini birebir dinleyip onlara elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Belediye halkın kapısı onlarla 7/24 iç içe olup her an yanlarında olmak ve sıkıntılarını ve sevinçlerini beraber yaşamak istiyorum" ifadelerine yer verdi.

"ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK"
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, esnaf ve çat kapı ev ziyaretlerini Ramazan ayı boyunca devam ettireceklerini belirtti. Esnaf ve sanatkarları iş yerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten, vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret ederek, onlarla aynı havayı solumaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Biz her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 23.06.2016 11:34
Anahtar Kelimeler:
BaşkanKavakIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.