banner388

Karma Serginin Açılışı Yapıldı

Samsun’un İlkadım Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenmiş olan karma serginin açılışı yapıldı.

Karma Serginin Açılışı Yapıldı

Samsun’un İlkadım Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenmiş olan karma serginin açılışı yapıldı.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 17:14
Karma Serginin Açılışı Yapıldı

Usta Öğretici olan Gülizar Çakmak Üçüncü ile kursiyerlerinin el emeklerinin görücüye çıktığı karma sergiye İlkadım’ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Hıdır Okçu, İlkadım’ın Halk Eğitim Merkezi Müdürü olan Kemalettin Ak, AK Parti’nin İlkadım Kadın Kolları Başkanı olan Halime Kesme, Samsun’un Sakatlar Derneği Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, Belediye’nin Daire Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi’nin Müdür Yardımcıları ile fazla sayıda vatandaş da katılım sağladı.



Karma sergi açılışının kurdelesi kesilmeden önce konuşma yapan İlkadım’ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediyemiz olarak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olan 4 tane değişik kültür merkezinin mahallerde açılmış olan 80'in üzerinde kursta 3 binden fazla kursiyere eğitim verildiğini açıkladı.



Açılışın yapılması için son hazırlıkları tamamlanmış olan Derebahçe Sosyal Tesisi'nde yeni kursların da açılacak olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, 6 dönümlük bir alana inşa edilmiş olan ve içersinde toplantı salonu ile düğün salonunu bulunan gençler için bilgi evleri bulunan Derebahçe Sosyal Tesisi’nde bayanlar içinde yeni yeni kurs sınıfları ve spor yapabilecekleri fitness salonları yapıldığını belirtti. Konuşmadan sonra serginin açılış kurdelesini katılımcıları ile beraber kesen Başkan Erdoğan Tok, sergi salonunda görücüye çıkmış olan bütün ürünleri inceledi. Sergi gezisinden sonra Eğitmen Gülizar Çakmak Üçüncü İlkadım’ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'a nasıl girdiğini anlatan 3 boyutlu bir kağıt rölyef tabloyu hediye olarak verdi.
Yıldıray Çınar Kültür Merkezinin usta öğreticisi olan Gülüzar Çakmak Üçüncü ile kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi 28 Ağustos 2016 tarihine kadar açık olacak.
 

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.