banner388

Karaduman: AK Parti milletin ta kendisidir

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, toplantıda konuştu. Karaduman, "Kimseyi ayırt etmeden, her vatandaşımızı kucaklayıp, dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Karaduman: AK Parti milletin ta kendisidir

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, toplantıda konuştu. Karaduman, "Kimseyi ayırt etmeden, her vatandaşımızı kucaklayıp, dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

04 Ekim 2018 Perşembe 16:08
Karaduman: AK Parti milletin ta kendisidir

Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup toplantısı, AK Parti İl Başkanlığında yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı. 

ÇOK BÜYÜK ACI İÇERİSİNDEYİZ

Batman'da şehit düşen 7 asker hakkında açıklamalarda bulunan Hakan Karaduman, "Bugün 7 vatan evladımız şehit oldu. Acımız çok büyük. Kalleşçe saldırıda Samsunlu hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu da şehit oldu. Vatanımızı korumak için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize şifa diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" sözcüklerini kullandı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Toplantıda meclis üyelerine seslenen Hakan Karaduman, "Daha önce olduğu gibi bugün de yarın da sürekli vatandaşlarımızla beraber olacağız. Milletimize hizmeti her zaman görev sayan ve bunu başarılı şekilde yapan AK Parti, gönül belediyeciliği noktasında vatandaşlarımızdan da olumlu karşılık bulmuştur. Sürekli vatandaşlarımızla beraberiz. AK Parti milletin ta kendisidir. Dolayısıyla kimseyi ayırt etmeden her vatandaşımızı kucaklayıp, dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2018-10-04 16:46:57

Benim adıma konuşmayın, millet olarak bizi soktuğunuz durum ortada siz kendi seçmeninizi kandırın oyalayın.. Fakat samsunda batan esnaf ve firmalara yardım edin yeter ki onlarda milletimize iş veriyor.

Avatar
Mistik 2018-10-04 20:27:09

Tabi tabi zerre kadar çalışmayan belediyeleri sandıkta görür bu halk merak etmeyiniz her taraf mayın tarlası gibi bir tane yol kalmamış esnaf bitmiş zam zam millet bıkmış aldığı maaş 3kurus kandırmayın kimseyi

Avatar
Ali 2018-10-04 21:22:59

Herkes kendi adına konuşsun. Millet millettir, parti değildir. Ekonomiyi bitirdiniz. Hırsızlar.

Avatar
vatandas 2018-10-05 08:24:40

baskan benim adıma konusma ak parti halkın partisi olmaktan cıkmııstır siz kendi menfaatlerinizin partisisiniz

Avatar
Whynot 2018-10-04 22:48:05

Bunlardaki surat surat değil kösele, ne utanma var ne düşünebilme yeteneği.

Avatar
Dönerci Hasan usta 2018-10-04 20:40:15

Göreceğiz asgari ücret zammında millete en az %40 geçti fazlasında var.bakacaz ne verceniz veya verdirtceniz.bol keseden sallamak kolay.cikin bı milleti,esnafı dinleyin utaniyormusunuz yoksa sayın boskanlar

Avatar
Yankı 2018-10-04 16:22:23

Resimdeki görüntü bile hoş değil.Koskoca Samsun B.Ş.B. Başkanı yanında oturacak sense milleti kucaklayacaksın.Hangi partili olduğuna bakılmaksızın mı ? Yada iş güç aş verebilme gücün nereden geliyor.

Avatar
Yankı 2018-10-04 16:19:40

Başkan maşAllahın var her daim gündemdesin.Validen çok açıklamalarda bulunuyorsun.Sen devlet değilsin sen devleti yöneten bir partinin yerelde yöneticisisin.