banner388

Karadeniz’in ilk ve tek toptan marketi açıldı

Karadeniz’in ilk ve tek büyük toptan marketi olan Dev Gross Toptan Market Samsun’da açıldı.

Karadeniz’in ilk ve tek toptan marketi açıldı

Karadeniz’in ilk ve tek büyük toptan marketi olan Dev Gross Toptan Market Samsun’da açıldı.

16 Haziran 2017 Cuma 18:15
Karadeniz’in ilk ve tek toptan marketi açıldı

Samsun HaberKaradeniz’de ilk ve tek olarak Canik ilçesine açılan Dev Gross Toptan Market 4 bin metrekare alana kurulu olup, Samsun’un ilk yerli marketi olma özelliğini taşıyor. İlk etapta 73 kişiye istihdam sağlayan Dev Gross Toptan Marketi’in hedefi vatandaşların en kaliteliyi en ucuza almalarını sağlamak. Karadeniz’deki diğer şehirlere de açılmak isteyen Dev Gross Toptan Market, şubelerini tüm Türkiye’ye yaymak istiyor.

Canik ilçesinde açılan Dev Gross Toptan Marketin açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Dev Gross Toptan Market Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Tatlıgül, Mali Müşavir Metin Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HEP UCUZ ALIN, KAZANÇLI KALIN

Mehteran takımı eşliğinde açılan Dev Gross Toptan Marketin açılışında konuşan Dev Gross Market Yönetim Kurulunu temsilen Mali Müşavir Metin Şahin, “Dev Gross Toptan Marketler zincirinin ilk mağazasının açılışında böylesine büyük bir katılımla bizi yüreklendirdiniz. Dev Gross Toptan Marketler ailesi 1980’li yıllarda başladığı toptan gıda faaliyetlerine Çarşamba’da Apaydın Ticaret çatısı altında başlamıştır. 2000’li yılların başında Samsun Bafra garajı mevkiinde ilk şubemizi açtık. 2007 yılında esnafımıza ve halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için gıda borsası sitesinde 4 bin metrekare yatırımla büyümeye devam ettik. 2017 yılına kadar geçen sürede Samsunumuzun perakende ve toptan sektöründe istenen noktaya ulaşamadığını gördük. Bu konuda daha iyi nasıl hizmet verebileceğimizi araştırdık. Türkiye’nin değişik noktalarında yeni uygulanmaya başlanan ‘ister perakende, ister toptan al’ modelini Samsun’a getirmeyi uygun gördük” dedi.

73 KİŞİYE İSTİHDAM

Dev Gross Toptan Marketin ilk açılışını Canik ilçesine yaptığını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ama yıllardan beri gıda tecrübesi var. 73 insan burada istihdam edildi. Herkesin faydalanacağı bu güzel mekan öncelikle Canikli, daha sonra da Samsunlu hemşerilerimize hizmet verecektir. Allah çıktıkları bu yolda kendilerini başarılı kılsın” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleşti. Açılışa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 31.07.2017 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz yLmZ 2017-06-16 19:31:24

Olmadı sayın genç belediye olarak iki dev markete yan yana izin vermeniz.İllaki biri birine zarar verecektir.

Avatar
Kıyamet yolcusu 2017-06-16 22:14:42

Açılışa özel ucuz dediler bende gittim patates soğan karpuz ucuzdu

Avatar
Mustafa 2017-06-17 15:00:03

Sahiplerine Allah bol kazançlar versin.Nedense hep tüketime yönelik bir faaliyet var.Bu biraz kolay olanı.Uretim yapılıp da buradan birşey ler kazanilsa .Samsun'a para girişi olsa daha faydalı. olur diye düşünüyorum.

Avatar
İbrahim 2017-06-17 17:31:15

Nizamettin her taraf arapca tabelalarla dolu sesiniz cikmiyorda, ingilizce olmasimi zoruna.gidiyor.

Avatar
Samet 2017-06-16 19:33:57

Istihdam yapin istihdam domates satmayla olmaz bu isler harcamayi herkes yapiyor kazandirmayi ilke edin yoksa sonunuz carfursadan farkli olmaz samsunda barinamaz bence kapatr gdr

Avatar
Mehmet akif 2017-06-17 01:22:06

Abi çevre esnafı düşünün Allahınızı severseniz 73 kişiye istihdam yaratan bir market kaç iş yeri kapatacaktır ?? Halkımızı mahalle bakkal veya marketlerinden almalarını rica ediyorum

Avatar
nizamettin 2017-06-17 02:19:31

Resimizin dedigi gibi birde su yabanci isimlerden kurtulsaydik.Yani gross yerine buyuk olsa ne olurdu?Bence daha iyi olurdu.Yabanci isimlerle acilan is yerlerine karsiyim.O isim degismedikcede bir samsunlu olarak gelmiycem oraya.

Avatar
unal ozkan 2017-06-17 11:43:39

Toptan arabalarla ilçelere hizmet verecekmi