banner388

Karadeniz Samsun'da can almaya devam ediyor

Karadeniz’in en tehlikeli olduğu rüzgarlı havalarda görevlilerin uyarılarına rağmen serinlemek için denize giren 1 kişi boğulurken, 1 kişi ise güçlükle denizden çıkarılabildi.

Karadeniz Samsun'da can almaya devam ediyor

Karadeniz’in en tehlikeli olduğu rüzgarlı havalarda görevlilerin uyarılarına rağmen serinlemek için denize giren 1 kişi boğulurken, 1 kişi ise güçlükle denizden çıkarılabildi.

11 Ağustos 2016 Perşembe 21:42
Karadeniz Samsun'da can almaya devam ediyor

Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Samsun Golf Sahası yakınlarında sıcaktan bunalıp denize giren ve yüzme bilmediği öğrenilen 30 yaşındaki Ömer Mutlu, denizde bir çocuğun boğulduğunu fark edince ona yardım etmeye çalıştı. Boğulma tehlikesi geçiren küçük çocuğu vatandaşlar denizden çıkartırken, Ömer Mutlu ise akıntıya kapılarak denizde kayboldu.
Abisinin suda çırpınışlarını gören Abdulkadir Mutlu da durumu hemen sağlık ekiplerine ve polislere haber verdi. Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları Ömer Mutlu’yu yaklaşık 30 dakika deniz içerisinde aradı. Aramalar sonucu Samsun Golf Sahası’nın yanındaki kayalıklarda Ömer Mutlu’nun cansız bedeni bulundu. Denizden çıkarılan Mutlu’nun cesedi ambulansla hastane morguna götürüldü.
Diğer bir boğulma olayın da, İncesu’da kız arkadaşıyla beraber denize giren 34 yaşındaki Musa Kara da boğulma tehlikesi atlattı. Vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan Kara, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince bilinci kapalı bir şekilde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 11.08.2016 21:50
Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunDeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMİYE 2016-08-12 13:01:53

ŞU OLAYA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM HABERİ YAZIYORSUNUZ DA BEN O SAHILDE OTURUYORUM VE HERGUN ORDA DENİZE GİRİYORUZ BELEDİYE TARAFINDAN HERHANGİ BİR ÖNLEM ALINMADIĞI GİBİ ORDA UYARI LEFHASI VB.GİBİ HİÇBİR UYARI TABELASI YOK AYRICA GÜVENLİKLE ALAKALI DA KIMSE YOK VE KIMSE KIMSEYI UYARMIYOR DUN OLAY BENIM GOZLERIMIN ÖNÜNDE OLDU VE GECTIGIMIZ HAFTA CUMARTESI GUNU AYNI YERDE 6 KISIYI KURTARTIK BOGULMAKTAN AMA BİZİM MİLLETİMİZ BİRİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMADAN ÖNLEM ALMIYOR LUTFEN BU KONUDA DUYARLI OLALIM YARIN BİRGUN AYNI DURUM BİZLERİN BASINA DA GELEBİLİR.