banner388

Karadeniz'de can pazarı! 1 çocuk boğuldu, 2 çocuk son anda kurtarıldı

Samsun'da serinlenmek için denize giren çocuklardan 1'i boğularak hayatını kaybederken 2 çocuk ise son anda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yakınları ise sahilde gözyaşı döktü.

Karadeniz'de can pazarı! 1 çocuk boğuldu, 2 çocuk son anda kurtarıldı

Samsun'da serinlenmek için denize giren çocuklardan 1'i boğularak hayatını kaybederken 2 çocuk ise son anda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yakınları ise sahilde gözyaşı döktü.

16 Ağustos 2023 Çarşamba 15:35
Karadeniz'de can pazarı! 1 çocuk boğuldu, 2 çocuk son anda kurtarıldı

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Amasya'da ikamet eden Biçer ailesi denize girmek için Samsun'a geldi. Karadeniz'e giren Beyza Biçer (13), ablası Nisanur Biçer (15) ve kuzenleri Dursun Eren Biçer (14) yüzerken akıntıya kapılarak Karadeniz'in azgın dalgaları arasında kayboldu.

Çocukların kaybolduğunun fark edilmesi üzerine olay yerine deniz polisi, sahil güvenlik ekipleri ile cankurtaranlar sevk edildi. Beyza Biçer ile Nisanur Biçer sudan çıkartılarak ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Denizde kaybolan Dursun Eren Biçer'i bulmak için ekipler seferber oldu. Kızları denizden çıkartılan ancak yeğenleri Eren Biçer denizde kaybolan Mehmet Biçer ile eşi Fatma Biçer sahilde gözyaşı döküp arama çalışmalarını izledi. Suyun içinde feryat eden Fatma Biçer ise kayıp olan eltisinin çocuğunun bulunması için sahilde çırpınıp durdu.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Müdürlüğü dalgıçları tarafından suyun içinde bulunan Dursun Eren Biçer denizden çıkarılarak ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Dursun Eren Biçer yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ayrıca Atakum sahilinde çok sayıda kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren kişiler cankurtaranlar ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kurs 2023-08-16 16:40:04

imkan olan her yerde halk eğitim merkezleri yada spor müdürlükleri tüm ülke çapında ücretsiz yüzme kursları açmalıdır, söyleye söyleye tüy bitti. niye kimse dikkate almıyor adım atmıyor.

Avatar
mehmet 2023-08-16 15:42:14

inatla bu sahilde denize girmeye devam ediyorlar artık yasaklansın yeter

Avatar
BURAK 2023-08-16 15:53:04

HİÇ Mİ HABERLERE BAKMIYOR BU MİLLET AVAZ AVAZ BAĞIRIYOLAR YÜZME BİLMEYEN GİRMESİN ŞURAYA DİYE GENCECİK ÇOCUKLAR GİDİYOR HERGÜN YAZIKTIR YAZIK 1 SAATLİK ZEVK İÇİN HAYATINIZDAN OLMAYIN

Avatar
Haluk 2023-08-16 18:13:45

Ya kardeşim onca uyarı yapılıyor onca can gitti. O yaştaki çocukları ne diye takip etmezsiniz. Bu saatten sonra ağlasan dövünsen ne olur. Gitti güzelim çocuk.

Avatar
ali kemal 2023-08-16 23:04:00

Yuzme dersleri butun ilkogretim kurumlarinda zorunlu olmali . 3 tarafimiz deniz ama insanlar yuzme bilmiyor .

Avatar
Sinan 2023-08-16 23:37:23

Ne kadar boş boş konuşan adamlar var
Bu şehirde kardeşim Deniz içinde akıntı var annanda olsa babanda olsa yutar

Avatar
Eraslan BÜR 2023-08-16 23:43:36

Belediye ekipleri neden gezip, denize girmeleri yasaklamadı. Neden jetsky yok.

Avatar
Emre 2023-08-16 21:56:58

Çocukken denize girmek büyük mutluluktu. Açılırdım taa en uzaklara kadar giderdim. Şansa yaşamışım diyorum şimdi. Bi akıntı, bi kum kayması hayat bitebilir anlamazsın bile. Tedbirli olmak lazım. Ölen çocuğa Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.