banner388

Karadeniz-Akdeniz Yolu yeniden ulaşıma açıldı

Ordu’da, heyelan sonrası ulaşıma kapanan ve dolaylı olarak 50 ili ilgilendiren Karadeniz-Akdeniz Yolu yeniden ulaşıma açıldı.

Karadeniz-Akdeniz Yolu yeniden ulaşıma açıldı

Ordu’da, heyelan sonrası ulaşıma kapanan ve dolaylı olarak 50 ili ilgilendiren Karadeniz-Akdeniz Yolu yeniden ulaşıma açıldı.

26 Aralık 2023 Salı 20:47
Karadeniz-Akdeniz Yolu yeniden ulaşıma açıldı

10 Temmuz 2023 tarihinde, sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelan sonrası ulaşıma kapanan Mesudiye ile Ulubey ilçeleri sınırındaki Karadeniz-Akdeniz Yolu’nun Darıcabaşı Tüneli girişinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak, yol yeniden ulaşıma açıldı. Yaklaşık 5 ay süren Çağlayan Köprüsü'nün imalatlarının tamamlandığını ve yolun yeniden ulaşıma açıldığını belirten Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, sürücülere ve bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ordu Valisi Muammer Erol da, heyelan sonucu ulaşıma kapanan yolun yoğun bir çaba ve gayretle yeniden ulaşıma açılmasını sağlayan Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ve Karayolları Teşkilatına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
OrduKaradenizAkdeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 3.Abdülhamit 2023-12-28 06:20:57

Artık şu yol tamamen bitse de ÜNYE - NİKSAR Yolu gündeme gelse..ve bitirilse 1 zahmet..insanlar bıktı artık. 2018 de Sayın Cumhurbaşkanın ORDU merkez Altınordu da siz verdiği ve ikinci Samsun - Havza yolu olacak Yeni ÜNYE - NİKSAR DUBLE OTOYOLU ndan vezgeçtik eldeki yolun sezon başında (nihayet) başlayan genişletme çalışmaları bitse de artık insanlar kıyı kesim ÜNYE den NİKSAR tarafına..Niksar tarafından da TOKAT Halkı rahatça ÜNYE ye inebilse.. böylece dağın başında ki kasaba en uzak ilçe AKKUŞ ta rahatlasa.. çünkü 21 yıldır bu yolun önünde ki en büyük engel "yaw önce şu ORDU - Mesudiye Yolunu bir bitirelim" sözü..hâlbuki her iki yolda ölçüm yapılsın, Ordu dan Mesudiye ye Sivas tarafına ordan da Ordu ya dakika da saatte ortalama ne kadar araç geçiyorsa en az o kadarı da ÜNYE - Niksar hattından gelip geçiyor. Bu arada FATSA - Kumru - Niksar Yolu da yapılsın bitirilsin ancak o yolun ne ORDU - Mesudiye ne de ÜNYE - NİKSAR Yoluna alternatif olma şansı YOK.!! Bilenler bilir, Kumru nun köylerinden sonra yol dağ başı demiyorum resmen yaylalardan ıssız yerlerden geçiyor. Burada epey mesafe indikten sonra Niksar ın yukarı köylerine kadar yerleşim yok. Lastiğin patlasa, yakıtın bitse araba arızalansa ayvayı yedin.!! Gelip geçeni yazın bile zor bulursun. Kışın zaten işlemiyor gibi 1 şey. Ünye - Niksar Duble Yolu yapılsaydı FATSA tarafı da bu yolu kullanacaktı. Ancak alternatif olarak yapılsın bitsin tabi. Sonuçta o yol da bu yola bağlanıyor.

Eğer Ünye - Niksar yolu düzgün olsun, burdan geçen araç sayısı Ordu - Mesudiye Yolunu geçer..hatta Yeni ÜNYE - NİKSAR Duble OTOYOLU yapılsın katlar..zira burda geçecek çok araç bu virajlı yola girmemek için taa SAMSUN Havza Yolundan gidiyor. Buna rağmen Ünye - Niksar arası çok sayıda kamyon ve tır görürsünüz. Sayın yetkililer, Samsun Havza yolu da doldu, bayram seyranlarda trafik o biçim..şu hâlde bile yol dolu.. nasıl ORDU Çevre Yolunu açtınız,Ordu merkezde o trafikten kurtuldu insanlarda Ordu dan rahatça girip çıkıyor ise Samsun Havza hattını da rahatlatmak istiyorsanız eğer Ünye Niksar yolunu adam gibi yapmanız bitirmeniz gereklidir. Eyy iktidar bu ilçeler bütün Ordu Samsun Vilayeti Karadeniz gibi rekor oy veriyor. Artık bu yörelerin halkını da ödüllendiriniz, bu çalışmaları yarım bırakmayınız. Yok ödenek bitti yok şöyle böyle diye 1 şey yok, günümüz teknoloji dünyası..para ölçümü herşey oluyor ve siz bazen değil 1 çok defa ne boş işlere dünya para harcıyorsunuz. Yazıktır günahtır Miili serveti boş işlere değil böyle gerekli işlere harcayın.

Avatar
Muhalefet 2023-12-28 14:49:17

Ne güzel bölge md samsun ama Samsun'un ne doğu ne batı nede şehir içi adam gibi bir oto yolu güzel iş kendine yetmeyen bölgeye fazla gelen il böyle devam kanka..