banner388

Kadınlar artık estetikle Gamze yaptırıyor

FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş,, kadınların artık yüz ve bel gamzesi yaptırdığını söyledi.

Kadınlar artık estetikle Gamze yaptırıyor

FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş,, kadınların artık yüz ve bel gamzesi yaptırdığını söyledi.

29 Haziran 2017 Perşembe 11:10
Kadınlar artık estetikle Gamze yaptırıyor

Samsun haber - FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, kadınların yüz gamzesi ve bel gamzesi yaptırdığını açıkladı. Akbaş, "Gamze yaptırmak için başvuran kadınların sayısında özellikle son yıllarda bariz bir artış söz konusu. Mesela 5 yıl önce 'gamze istiyorum' diyene çok rastlamazdık. Ama bugün neredeyse 2 ile 5 gün arasında muayeneye gelip 'ben gamze istiyorum' diyen hanımlarda artış var" dedi.

Artık kadın venüs gamzesi olarak adlandırılan yüz ve bel gamzesini tercih ediyor. 


FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Özellikle yüz bölgesinde olmak üzere tercih edilen ve bazı kadınlar tarafından özellikle tercih edilen bir konu. Gülümserken, yüzün ifadesini ve duygusunu ifade ederken yüzün belli bölgelerinde olur: Gamze, derinin alttaki kas dokusuna yapışması sonucunda gülmemiz sonucunda kasın kasılması ve deriyi içeriye doğru çekmesidir. Yüzde gamze olması anormal bir durum ama o anormal durum insanın hoşuna gidiyor. Yakıştığı düşünüyor. Bu nedenle de bazı kadınlar tarafından özellikle tercih ediliyor" diye konuştu.

RAĞBET ARTTI

Gamze yaptırmak isteyen kadınların sayısının son 5 yılda artış gösterdiğini vurgulayan Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Gamze yaptırmak için başvuran kadınların sayısında özellikle son yıllarda bariz artış söz konusu. Mesela 5 yıl önce 'gamze istiyorum' diyen çok rastlamazdık. Ama bugün neredeyse 2 ile 5 gün arasında telefon açıp ya da bilgi alıp veya muayeneye gelip 'ben gamze istiyorum' diyen hanımlarda artış var. Artık gamze estetik ünite olarak görülmeye başladı. Gamzeyi yapmak için aslında biz bölgede bir yara oluşturuyoruz. Ağız içinden girerek lokal anestezi ile o bölgedeki kaslardan iç mukozadan kaslardan deriye ulaşıyoruz" diye ifade etti.
 

Son Güncelleme: 29.06.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.