banner388

İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan 10 Kasım mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümü için mesaj yayımladı.

İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan 10 Kasım mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümü için mesaj yayımladı.

10 Kasım 2019 Pazar 11:31
İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan 10 Kasım mesajı

10 Kasım, Türkiye'nin yasa boğulduğu gün. Bu 10 Kasım'da da Atatürk, minnet ve sevgiyle anılıyor. İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümü için mesaj yayımladı.

"Türk Milleti'ni esaretten kurtarmıştır"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihe yön verdiğini belirten Yaşar; "Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin kurtuluşu ve kurtuluşunda çok önemli roller üstlenmiştir. Atatürk, Türk Milleti’ni bağımsız ve demokratik Türkiye ülküsü etrafında birleştirerek büyük bir zafere ulaştırmıştır. Göstermiş olduğu büyük ve cesur kararlarla, Türk Milleti’ni esaretten kurtarmış ve tarihin akışına yeni bir yön vermiştir." dedi.

"Türkiye’yi bugünkü evrensel değerlere taşımıştır"

Cumhuriyetin ilanının, çağdaşlık ve uygarlık yolunda atılmış en önemli adımlardan birisi olduğunu vurgulayan Yaşar; "Atatürk'ün, en büyük zaferi yenilmiş ve yıkılmış bir İmparatorluk'tan çağdaş bir devlet ortaya çıkarması olmuştur. Cumhuriyetin gölgesinde atılan diğer adımlar ise Türkiye’yi bugünkü evrensel değerlere taşımıştır. Atatürk'ün yıllar önce ortaya koymuş olduğu düşünceleri ve görüşleri dün olduğu gibi bugün de Türkiye’nin yolunu aydınlatmakta ve geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlamaktadır." diye konuştu.

"Minnet ve şükranla anıyorum"

10 Kasım mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anan Yaşar; "Bu vesileyle, ebediyete intikalinin 81. yılında, büyük önder ve eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, sevgi, minnet ve şükranla anıyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.