banner388

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ne Zaman Açıklanacak?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde gözler CHP ve İYİ Parti ittifakının, Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı için kimi aday göstereceğine çevrilmiş durumda.

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ne Zaman Açıklanacak?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde gözler CHP ve İYİ Parti ittifakının, Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı için kimi aday göstereceğine çevrilmiş durumda.

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:16
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ne Zaman Açıklanacak?

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun'da ittifak kararı alan CHP ve İYİ Parti, çalışmalarına devam ediyor. Merak edilen soru CHP ve İYİ Parti ittifakının, Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak kimi göstereceği.

TEKİN VE ÇAKAR İSİMLERİ ÖN PLANDA

CHP ve İYİ Parti'nin adaylık çalışmaları devam ederken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, CHP Samsun eski Milletvekili ve Tekkeköy eski Belediye Başkanı Hayati Tekin ve 21. dönem Samsun Milletvekili ve ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Çakar isimleri ön planda.

İYİ PARTİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

CHP, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarmayarak İYİ Parti'yi destekleyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamalar sonrasında başta Hayati Tekin olmak üzere pek çok isim gündeme geldi. CHP ve İYİ Parti arasındaki görüşmelerin tamamlanmasının ardından Ocak ayının ilk haftasında Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-01-02 11:17:46

Bence başlık CHP ve İYİ Parti neyi bekliyor olacaktı.

Avatar
Ayhan 2019-01-02 12:30:12

Mehmet çakar favori

Avatar
seçmen SESİ 2019-01-02 11:34:53

MEHMET ÇAKAR BENCE BİR ADIM ÖNDE , MHP AK PARTİYE KÜSKÜN MUHAFAZAKAR MİLLİYETÇİ SEÇMEN MEHMET ÇAKAR OY VERİR. BURADA CHP Lİ SEÇMENİN ADAYIN ARKASINDA DURMASI ,SAMSUN SONUCU DEĞİŞTİRİR. SAMSUN İLÇELERİN MEHMET ÇAKARIN BİR İSMİ VAR. İYİ BİR ORGANİZE EKİPLE BU İŞİN ÜSTESİNDE GELİR.. SAMSUNDA HAVA AK PARTİ AÇISINDA İYİ DEĞİL.. TÜM ŞARTLAR MUHALEFETİN İSTEĞİ GİBİ YÜRÜYOR.. İYİ PARTİ CHP İLÇELERDE İTTİFAK YAPMASI HALİNDE ÇOK ŞEY DEĞİŞİR.. KAMUOYUN İYİ ŞEYLER KONUŞULUYOR..

Avatar
Samsunlu 2019-01-02 22:34:15

Bence bir an önce açıklanması gerekirki seçim çalışmalarına başlasın sayın mehmet çakar yanındayız kazanacağız inşAllah

Avatar
kenan 2019-01-03 13:56:03

samsun da bugüne kadar hayati tekim ve mehmet çakar ne yapmış ama ferhat günaydın mhp listesinden yüzde 25 oy aldı bugüne kadar samsun da kim oy çıkardı ferhat günaydın kadar bırakın geçmiş isimleri yeni yüzler yeni tecrübelere bakın

Avatar
mete yildiz 2019-01-03 21:13:18

su atmosferde tek kazancak adam hayati tekin mehmet cakar 70 yasinda gercekci olun arkadaslar

Avatar
Nik 2019-01-05 20:57:48

Hayati tekin mehmet cakırı kim taniyoki hayati tekin bu isi iyi biliyor secmen destekler öburleri bos

Avatar
Hakiki Seçmenin Sesi! Öyle AKP eşya MHP sesi değil. 2019-01-29 11:26:35

Samsun İYİ parti CHP ortak adayı olarak Samsun belediye başkanlığını Hayati TEKİN alır. Mehmet CAKAR alamaz ANAVATAN PARTİSİNDEYKEN. Ne yaptı işi gücü memurun yerini değiştirmek, başka ne yapsın Samsun a ne kazandırdı. Azot bakır fabrikası halkı zehirliyor su hala onların verdiği zararı duzeldemediler, çünkü demizlemek mümkün değil. Bu sesler diğer partilere şemsiye tutmak için ayardip iyi parti CHP den yanlış adayın çıkartılması düşünüldüğünü unutmayalım . Samsun u kazanmanın tek yolu var Büyükşehirden Hayati TEKİN, İlkadım adayı bellidir DEMİRTAŞ süpürür. Atakum sol gögenli DEVECİOĞLU süpürür . Tekkeköy den sol gögenli Sağdanda oy alacak birisinin aday olması, Canik ve diğer ilçelerde sağ gögenli CHP yaklaşımı ayarlayın. AYRİCA il ve ilçe encumenleri çok çok önemlidir bu işler buşekil incelenip ayarlandığı da top atsan yıkılmaz. Hayati TEKİN başka yolun sonu yenilmiş olur... Saygılarımla.