banner388

İYİ Parti Samsun aday adayından flaş açıklama

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Alper Aydemir, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti'de yürütülen adaylık çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Samsun aday adayından flaş açıklama

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Alper Aydemir, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti'de yürütülen adaylık çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

21 Ocak 2019 Pazartesi 17:19
İYİ Parti Samsun aday adayından flaş açıklama

31 Mart yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti Samsun'da adaylık çalışmaları devam ediyor. İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Alper Aydemir, yürütülen çalışmalar ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Sürecin başından beri sadece Samsun'un menfaatlerini ön planda tutmak için çalıştık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adayların kariyerleri, tecrübeleri ve çalışkanlıkları önemli, bu hizmet etme yarışı ne kadar çetin geçerse Samsun o kadar fazla kazanım sağlar bu yarıştan. Burada son donemde konuşulan adayların isimlerini ve Samsun'a yaptıkları hizmetleri konuşmamıza dahi gerek görmüyorum. Hepsi ayrı ayrı alanlarında Samsun'a iyi hizmetlerde bulunmuş ve halkın gönlünde taht kurmuş insanlardır. Bu isimlerin yarışın heyecanına benden daha fazla katkı sağlayacağı aşikardır. Bu hiçbir şekilde yadsınamaz. Dolayısı ile de Samsun'a yapılacak hizmetlere katkı sağlayacaklardır. Önceliğimiz Samsun'un geleceği ve menfaatlerinin olduğunu söylediğimiz bu süreçte ben kendilerine bu sebeplerden ötürü her türlü desteği vermeye açığım. Bu süreçte hiç bir zaman amacım kişisel olmadı. Ne bir makama gelme beklentisi ne de bir kişisel çıkar içinde olmadığımı defalarca belirttim. Girdiğim mücadelenin içerisinde gördüğüm manzara bu arena da ne yazık ki kimse Samsun'u düşünmüyor. Herkes kişisel beklentiler içerisinde. Söz konusu olan aday ağabeylerimizin Samsun için ellerini taşın altına koyacakları aşikardır. İşte tüm bu sebeplerden ötürü kendilerine desteği Samsun ve Samsun halkına fayda sağlayacağını bilmemden ötürü kendilerini her anlamda destekleyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu sürecin neler getireceğini bilemem ancak Samsun'da yaşayan bir Samsunlu ve Samsun sevdalısı birey olarak şehrimin gelişimine en ufacık bir katkı sağlayabilirsem benim için en büyük onur olacaktır."

Son Güncelleme: 22.01.2019 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya çakman 2019-01-21 18:11:53

Alper Başkan sen dinamikleri çalıştırdın. Bu yoldan dönme Erhan usta ile siyaset sahnesinde seni istiyoruz. Samsunlular artık güç birliği yapsınlar

Avatar
mahmut 2019-01-21 20:12:38

Adamsin,

Avatar
Vatanperver 2019-01-21 22:01:21

Yurtta sulh cihanda sulh dileklerine ne demeli , tabiki de bayrak inmez , vatan bölünmez demeli ..,

Avatar
Hizir 2019-01-21 17:41:04

Tesekkur ederim

Avatar
hasan 2019-01-22 15:43:03

"hangimiz sevmedik çılgınlar gibi" müslüm baba :)