banner388

İşte TÜYAP İnşaat Fuarı etkinlik takvimi

Bu sene 4.’sünün düzenleneceği ve 4 gün boyunca birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı 22 Mart Perşembe günü açılıyor.

İşte TÜYAP İnşaat Fuarı etkinlik takvimi

Bu sene 4.’sünün düzenleneceği ve 4 gün boyunca birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı 22 Mart Perşembe günü açılıyor.

21 Mart 2018 Çarşamba 18:19
İşte TÜYAP İnşaat Fuarı etkinlik takvimi

Samsun haber - TÜYAP’ın bu sene 4.’sünü düzenlediği İnşaat Fuarı yarın 22 Mart’ta ziyarete açılacak. Yarın ziyaretçilere açılacak olan fuara birçok firma katılacak. İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesinin de birçok etkinliği olacak. 4 gün sürecek olan fuar 25 Mart’ta sona erecek.

22 Mart 2018 Perşembe günü Yapı İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık paneli İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Başkanı Cevat Öncü moderatörlüğünde 3 katılımcı ile birlikte saat 15.30-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

22 Mart 2018 Perşembe günü Havuz İmalatları paneli Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından SANKURT İNŞ. TİC. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ulusal Havuz Enstitüsü YÖN. KUR. Başkanı Korcan Kurtoğlu moderatörlüğünde 17.30-18.45 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

23 Mart 2018 Cuma günü Tesisatlarda Balanslama, Su Kalitesi ve Basınçlandırma Uygulamaları paneli Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından IMI Hidronik Mühendislik İklimlendirme Sistemleri MAK. YÜK. MÜH. Görkem Kızıltan Ustalı moderatörlüğünde 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

23 Mart 2018 Cuma günü Güneş Enerjisi ve Çatı Mevzuatı paneli Güneş Enerjisi Derneği(GÜNDER) Genel Sekreteri Faruk Telemcioğlu moderatörlüğünde 16.15-17.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Mühendislik Odalarının düzenlediği, bilgi ve farkındalık yaratan panellerin tümü Tekkeköy Fuar ve Kongre Merkezinde bulunan 19 Mayıs salonunda yapılacak.

Son Güncelleme: 22.03.2018 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.