banner388

İşte Samsun Millet Bahçesi

13 Şubat tarihinde ihalesi yapılan Samsun Millet Bahçesi'nin tanıtım videosu yayınlandı. İşte Samsun Millet Bahçesi'nde yer alacak projeler.

İşte Samsun Millet Bahçesi

13 Şubat tarihinde ihalesi yapılan Samsun Millet Bahçesi'nin tanıtım videosu yayınlandı. İşte Samsun Millet Bahçesi'nde yer alacak projeler.

15 Şubat 2019 Cuma 17:37

Türkiye'nin her ilinde gerçekleşmesi planlanan millet bahçesinin Samsun için ihalesi yapıldı. Eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine yapılacak olan Samsun Millet Bahçesi, TOKİ tarafından yapılacak. Samsun Millet Bahçesi'nde birçok proje yer alarak vatandaşlara hizmet verilecek.

Samsun Millet Bahçesi'nde yer alacak projeler:

Spor alanları, bisiklet parkuru, koşu parkuru, iki tenis kortu, iki basketbol ve voleybol sahasının olacağı millet bahçesinde 40 farklı türde 3 bin ağaç ve 75 farklı türde 40 bin çalı-yer örtücü bitki olacak. Ayrıca, millet bahçesi içerisinde yöreye uygun çok çeşitli bitki türleri olacak. 

13 bin metrekarelik çim aktivite alanı bulunun millet bahçesi, içerisinde barındıracağı süs havuzu, gül bahçeleri, vatandaşlara açık yenebilir yiyecek ekim-dikim alanı, yöresel bitkilerin mevsimsel renklenme gösterisinin yapılabileceği alanları ile yeşille dolu yeni bir merkez olacak. 

Farklı yaş gruplarına yönelik 2 bin 45 metrekarelik çocuk oyun alanının yer alacağı millet bahçesinde ebeveynler için de dinlenme, oyun ve seyir alanlarını da yapılacak. 

Samsun millet bahçesi şehrin ana ulaşım ağının ortasında yer almasıyla vatandaşların kolayca ulaşabileceği bir konumda yer alıyor. Vatandaşlar millet bahçesine üç ayrı noktadan giriş yapacak. Kullanım kolaylığı, cazibe noktaları, güvenlik ve bakım konularının da dikkate alındığı projede ayrıca 131 metrekarelik alanda millet kıraathanesi de yapılacak. 

Yeşiliyle, fonksiyon ve sosyal donatılarıyla vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek Samsun millet bahçesi doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Son Güncelleme: 15.02.2019 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
boş işler 2019-02-15 17:45:28

millet bahçesi yapıcaksın da ne olacak bir sürü içkici ayyaş karı kız peşinde koşan ne kadar insan varsa orada olacak.. iş sahası yap fabrika kur millete istihdam sağla da bu saydıklarım olmasın eyyyy
devlet

Avatar
ÜMİT 2019-02-15 17:51:42

SURİYELİLERE YENİ PARK ALANI İŞTE AKŞAMA KADAR TAKILSINLAR RAHAT RAHAT .

Avatar
merrt 2019-02-15 17:50:32

yaptım olduyla iş yapıyorlar sonra ülke neden bu halde diye düşünüyorlar. mesela burasının millet bahçesi olmaya uygun olduğunu kim söyledi?

Avatar
55 2019-02-15 18:19:35

bırakın boş işleri kardeşim millet aç aç aççççç

Avatar
Ali 2019-02-16 01:18:28

Bu milletin bahçeye ihtiyacı yok. Üretime destek olalım

Avatar
Örnek alsanız ! 2019-02-16 02:21:45

Tanıtım videosu bile akılla dalga geçiyor.Tanıtacak bir halt olmadığından ana yol 3 kere yazılmış, bisiklet yolu yazılmış anlamayız diye köprününde köprü olduğu belirtilmiş.Yapın yapın da adam gibi bir seyler yapın Samsun park ve piknik alanına doydu.Bu koskoca alanın içine bilmem kaç tür bitkinizi dikin dikin de.Ekstra ya akvaryum park yapıp cesit cesit deniz canlilari koysaniz, ya uzay simülasyon istasyonları oluştursanız.Ya gençlerin hem eglenip hem kendilerini gelistirecekleri etkinlik ortamlari oluştursaniz kötü mü olur.Artık şu havaya boşa giden paralara yazık gunah ya.

Avatar
Gözlemci 2019-02-15 18:07:13

Stadyumu zehir saçan fabrikaların içine attınız rahat ettiniz. Bu arada Millet bahçesinin az ileride Emine hanım parkı var Boş duruyor bilginize. Park arayanlar icin söylüyorum

Avatar
Emine 2019-02-16 02:15:56

Calismayan tek sehirsamsun belediye zerre ilerleme yok samsunu bitirdiniz helesiz bi yol yapinda