banner388

İsrail’e hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz

Samsun AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, tarafından Mescid-İ Aksa ve Kudüs'te yaşanan olaylar nedeniyle İsrail’i protesto etti.

İsrail’e hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz

Samsun AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, tarafından Mescid-İ Aksa ve Kudüs'te yaşanan olaylar nedeniyle İsrail’i protesto etti.

23 Temmuz 2017 Pazar 19:27
İsrail’e hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz

Samsun Haber Samsun AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı,  tarafından Mescid-İ Aksa ve Kudüs'te yaşanan olaylar nedeniyle İsrail’i protesto etti.

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Site Cami’nin önünde yapılan basın açıklamasında Samsun AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı İsrail’i protesto etti. Site Cami’nin önünde yapılan basın açıklamasında, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Mehmet Köksal Coşkun İsrail’e hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz açıklaması yaparken, basına şunları söyledi: "İsrail'in 1967'den bu yana işgal altında tuttuğu Doğu Kudüs'te 14 Temmuz günü ve sonrasında yaşananlar bir kez daha tüm Müslümanları derinden yaralamıştır. Şuan onbinlerce Müslüman Mescid-i Aksa'nın surları dibinde İsrail zulmüne direnirken, Türkiye'deki yürekli kardeşleri Mescid-i Aksa'nın özgür olduğunu ve yalnız olmadıklarını haykırıyor. Kudüs'ün ve Harem-i Şerif'in kutsiyetine ve tarihi statüsüne saygı gösterilmesi hukuki bir yükümlülüktür. Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette; küstah İsrail'in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması aşağılık bir davranıştır. Ey İsrail! Buradan haykırıyoruz; komutanı Hz. Muhammed olan millet size boyun eğmez. Ey İsrail! En iyi bildiğiniz şeyi size tekrar hatırlatıyoruz; bu millet zulmünüze izin vermez".
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Damdaki sazci 2017-07-23 19:40:00

Tabi protesto edin haklı kardeşlerimiz ama unutuyorlar İsrail'e bunlari yaptıracak kadar taviz veren kendi baskanliklarinizdir.