banner388

İshak Taşçı, "Paylaşalım Bayram Olsun"

Kurban Bayramı nedeniyle Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu bayram mesajı yayınladı

İshak Taşçı, "Paylaşalım Bayram Olsun"

Kurban Bayramı nedeniyle Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu bayram mesajı yayınladı

11 Eylül 2016 Pazar 20:01
İshak Taşçı, "Paylaşalım Bayram Olsun"

İshak Taşçı, "Paylaşalım Bayram Olsun"
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak,"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, küskünlüklerin son bulduğu, milletimizin birbiriyle kucaklaştığı günlerdir. Bu anlamda başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. takum Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl başladığımız Paylaşalım Bayram Olsun kampanyasını bu bayramda sürdürüyoruz. Kurban etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen tüm vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. Ekiplerimiz bayram boyunca, hayırsever vatandaşlarımızdan aldıkları kurban etlerini paketleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Bu kapsamda 444 40 55 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilir, kampanyamıza destek olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Murzioğlu, “Bayramın huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum”
Bayram dolayısıyla mesaj yayınlayan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Zor dönemden geçtiğimiz şu günlerde millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Hepimiz birbirimizi sevgi ile kucaklayarak, ülkemizin uygarlık yolunda mutlaka ulaşacağı parlak ve mutlu geleceğe güvenle bakmalıyız. Ayrıca, bayram vesilesi ile mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimin, Allah, ibadetlerini kabul etsin. Ayrıca, bu vesile ile dünyanın her yerinde, acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin de bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.


 

Son Güncelleme: 11.09.2016 20:14
Anahtar Kelimeler:
MesajBayramKurban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.