banner388

İshak Taşçı'dan Sandığa Gömülecekler Yaklaşımı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşların kafasını karıştıran gruplar olduğunu dile getirdi

İshak Taşçı'dan Sandığa Gömülecekler Yaklaşımı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşların kafasını karıştıran gruplar olduğunu dile getirdi

31 Mart 2017 Cuma 15:46
İshak Taşçı'dan Sandığa Gömülecekler Yaklaşımı

Samsun Haber - Referandum oylamasında sandıktan evet çıkacağını belirten Başkan İshak Taşçı, Türkiye’nin itibarsızlaştırılmasının doğru olmadığına değindi. Sokağa çıkıp vatandaşın kafasını karıştıran gruplardan söz eden Başkan Taşçı, insanlara yanlış bilgiler anlattığına dikkat çekti. 

Vatandaşın kafasını karıştırmak istediklerini belirtti

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ‘’Bunların derdi vatan, millet, güçlü Türkiye değil ki. Yıllardır, ülke yararına ne yapılmak istense karşı çıkanlar, 'istemezük' diyenler, şimdi hedeflerini daha da büyüterek 'Güçlü Bir Türkiye' için 'istemezük' diyorlar. İçeriği yalanlarla dolu kitapçıklarla, yanlışlarla dolu açıklamalarıyla milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar.

Ama unuttukları bir şey var ki, milletimiz onlara inanmadığını, güvenmediğidir. Türk Milleti, son 15 yılda açık ve net bir şekilde her seçimde gösterdi. Referandum için de durum farklı olmayacak. Milletimiz büyük bir oy farkı ile 'evet' diyecek

Milletin başka planlar içinde olanları sandığa gömeceğini vurguladı

Referandum oylaması öncesi vatandaşın kafasını karıştırılmasının doğru olmadığını ifade eden Başkan İshak Taşçı, ‘’Siyasi hayatları boyunca, bir kez bile bu ülke yararına bir şey yapmayanların, açıklamalarının dikkate alınır bir tarafı zaten yok. Kimsenin Türkiye'yi yavaşlatmaya, gücünü azaltmaya, itibarsızlaştırmaya hakkı da şansı da yok. Milletimiz bu planlar peşinde olanları, 16 Nisan günü, daha önceki seçimlerin tümünde olduğu gibi sandığa gömecek. Bunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da gerçekleştirdiği mitinge sağlanan katılımla gördük" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2017-03-31 18:57:29

ne zaallı adamsınız yahu evet demek zorundamıyoz gardaaaşşşşş ayıp ayıp sandığa gömülecekler nedemek