banner388

İSG Akademi verdiği eğitimlerle ek gelir fırsatı sunuyor

Samsun'da faaliyet gösteren İSG Akademi sağladığı iş güvenliği, iş yeri hekimliği ve iş yeri hemşireliği eğitimleri ile birlikte ek gelir fırsatı sunuyor.

İSG Akademi verdiği eğitimlerle ek gelir fırsatı sunuyor

Samsun'da faaliyet gösteren İSG Akademi sağladığı iş güvenliği, iş yeri hekimliği ve iş yeri hemşireliği eğitimleri ile birlikte ek gelir fırsatı sunuyor.

25 Ocak 2023 Çarşamba 14:46

İSG Akademi'de eğitim aldıktan sonra sahada çalışmaya başlayan Elçin hanım ve Şevket bey yaşadıkları deneyimleri paylaştı. 

Elçin hanım konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Harita mühendisiyim. Bu mesleğe bir süre yaptıktan sonra Samsun İSG Akademiden C sınıfı iş güvenliği belgesi aldım. sınavı da başarıyla geçtikten sonra iş güvenliği uzmanı olarak göreve başladım. Tabii bu belgeyi almamda en büyük pay İSG Akademideki hocaların desteğiydi. Kariyerime iş güvenliği uzmanı olarak devam ediyorum. Eğer siz de ikinci bir meslek sahibi olmak isterseniz bu belge sayesinde hayatınızda başka bir kariyer alanı açılmış olabilir. Vermiş olduğu desteklerinden dolayı Samsun İSG Akademi'ye çok teşekkür ediyorum."

Şevket bey ise şu sözleri kullandı:

"A sınıfı iş güvenliği uzmanıyım. Üniversite hayatımı makina mühendisi eğitimi üzerine aldıktan sonra iş hayatına atıldım. Daha sonra iş sağlığı ve güvenliği sektörünün popularite kazanması ve oldukça önemli bir hal almasından kaynaklı bu sektöre geçmeye karar verdim. İSG Akademi ile tanışmam da bu şekilde oldu. İSG Akademi'ni güçlü ve profesyonel kadroları sayesinde eğitimleri sahada takbik ederek başarılı sonuçlara imza attık. Alınan eğitimlerin bizim çalışmalarımızda her zaman için yol gösterici olduğunu ve başarılarımızın altında bu eğitimin imzası olduğunu hatırlatmak ister sizler de iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri olarak sahada başarılı birer uzman ve hekim olmak isterseniz İSG Akademiden detaylı bilgi alabilirsiniz."

Detaylı bilgi için 0549 609 7610 numaralı telefon ile irtibat kurabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.