banner388

Iraklı vatandaşın katiline ağırlaştırılmış müebbet !

Samsun'da Irak uyruklu kendi vatandaşını para için testereyle kesip parçalarına ayırıp çöpe atan şahsa, ağırlaştırılmış müebbet cezası isteniyor.

Iraklı vatandaşın katiline ağırlaştırılmış müebbet !

Samsun'da Irak uyruklu kendi vatandaşını para için testereyle kesip parçalarına ayırıp çöpe atan şahsa, ağırlaştırılmış müebbet cezası isteniyor.

09 Nisan 2020 Perşembe 18:23
Iraklı vatandaşın katiline ağırlaştırılmış müebbet !


İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Ilgaz Sokak üzerinde 12 Ocak Pazar günü meydana gelen olayda, temizlik işçileri çöp konteynerında erkek cesedi bulup polise haber vermişlerdi. Ceset, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Belden aşağısı başka çöp konteynerına bırakılmıştı. Yapılan araştırmada söz konusu ceset parçalarının Irak uyruklu 59 yaşındaki Kareem Jabbar Salman Al Zabara olduğu ortaya çıktı.

200 BİN LİRA İÇİN PARÇALARA AYIRDI


Iraklı şahsı yine Irak uyruklu olan ve olaydan 2 ay önce tanışıp arkadaş olduğu Rabah Hasan Sallama Sallama’nın (36) Fatih Mahallesi’ndeki evine davet ettiği, bankada bulunan yaklaşık 200 bin lira parasını almak için kafasına sert cisimle vurarak daha sonra götürdüğü evinin banyosunda testere ile parçalara ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı.

Polis, Iraklı şahsın öldürüldükten sonra bankada bulunan parasının ATM’den peyderpey çekildiğini de tespit etti. Rabah Hasan Sallama Sallama gözaltına alınıp mahkeme tarafından tutuklandı. 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda uzun süre bekletilen ve yakınlarına ulaşılamayan Kareem Jabbar Salman Al Zabara'nın poşetler içindeki cesedi yasal bekleme süresi dolduktan sonra kimse sahip çıkmayınca  Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENİYOR


Soruşturmayı yürüten savcı toplanan deliller ile iddianameyi hazırladı. Savcı, vahşi cinayetle ilgili Iraklı Rabah Hasan Sallama Sallama'nın "canavarca hisle tasarlayarak kasten adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı. Söz konusu davanın Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüleceği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 09.04.2020 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdas 2020-04-09 22:22:52

endişe etme yaptığın cürmün vebalinin bir kısmıda seni bu ülkeye alan ve almalarına vesile olanların boynundadır.

Avatar
Muzaffer kurt 2020-04-09 22:32:56

Direk müebbet insanlar cok kötü olmuş sevgi yok olmuş... Allah yardımcımız olsun