banner388

İLKEM'le kazandılar!

Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonucunda İlkadım Belediyesi Etüd Merkezi’nde 8. sınıfta öğrenim gören 68 öğrenciden 62’si yapmış oldukları tercihlerden ilk sıralarda yer alan liselere yerleştiler.

İLKEM'le kazandılar!

Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonucunda İlkadım Belediyesi Etüd Merkezi’nde 8. sınıfta öğrenim gören 68 öğrenciden 62’si yapmış oldukları tercihlerden ilk sıralarda yer alan liselere yerleştiler.

23 Ağustos 2016 Salı 19:10
İLKEM'le kazandılar!

İLKEM'li öğrencilerTemel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş(TEOG) sınavı dahilinde ilk tercihte bulundukları liselere yerleştiler.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG sınavı kapsamında ortaöğrenime yerleştirme nakil sonuçları açıklandı. İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce eğitim faaliyetlerini devam ettiren İLKEM Yaşardoğu ve Kadifekale Etüd Merkezlerinde 8’inci sınıf öğrencilerinin ortaöğrenime yerleşme başarı yüzdesi 90 olarak ölçüldü.
Alanında uzman öğretmenler eşliğinde öğrencilerin ek olarak eğitim gördüğü İLKEM Etüd Merkezlerinde TEOG sonuçları dahilinde öğrencilerin ilk tercih yaptıkları liselere yerleşmesi hem velileri, hem de öğrencileri sevindirdi. Liselere yerleştirme sonuçlarını öğrenen aileler İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a, öğretmen ve idarecilere teşekkürlerini iletti. Ortaöğrenime yerleştirme sınavı olan TEOG Yerleştirme Sonuçları kapsamında Kadifekale İLKEM ve Yaşar Doğu İLKEM 68 tane 8.sınıf öğrencisinin 62 tanesini ilk tercih yerlerine yerleşerek büyük bir zaferi gerçekleştirdi.
Başkan Tok, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Gerçekleştirilen başarı sebebiyle hem öğretmenleri hem öğrencileri kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Belediye olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz dahilinde eğitim faaliyetlerimizin devam ettirildiği İLKEM’de öğrencilerimizin başarısı bizleri çok sevindirdi. TEOG sonuçlarına göre öğrencilerimizin ilk tercih ettiği Liseleri kazanması takdiri hak etmektedir. Bu başarıdan dolayı hem öğretmenlerimizi, hem de öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde her mahalleye etüd merkezleri açarak bu eğitim faaliyetlerimizi genişletmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.08.2016 19:39
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunTeogIlkem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.