banner388

İlkadımlı sporculardan büyük başarı 

Amasya'da düzenlenen "Yıldızlar Grup Seçmeleri"ne katılan İlkadım Belediyesi Güreş Takımı şehrine derece ile döndü. 

İlkadımlı sporculardan büyük başarı 

Amasya'da düzenlenen "Yıldızlar Grup Seçmeleri"ne katılan İlkadım Belediyesi Güreş Takımı şehrine derece ile döndü. 

22 Ocak 2020 Çarşamba 18:27
İlkadımlı sporculardan büyük başarı 

Amasya'da grup seçmelerine katılan İlkadımlı sporcular 1 altın 3 gümüş ve 4 bronz madalya ile Samsun'a döndü. Sporcuları tebrik eden Demirtaş, "Ata sporumuz güreşte alınan her bir başarıya çok seviniyorum" dedi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıllık faaliyet programında Samsun ilçelerinde 15 spor klübü yer aldı. İleride Türkiye'yi temsil edecek güreşçiler Amasya'da Amasya'da tertiplenen Yıldızlar Grup Seçmeleri'nde boy gösterdi.

GENÇLER DERECEYLE DÖNDÜ 

Mindere çıkan her yaştan güreşçi altın madalya için birbirleri ile kıyasıya mücadele etti. İlkadım Belediyesi  Gençlik Spor Kulübü güreşçilerinden Ahmet Korkmaz altın madalya alırken, Mustafa Kaya, Ömer Çil, Furkan Çavuş gümüş madalya, Miraç Aslan, Gökdeniz Akkaya, Mehmet Ali Gültekin, Talha Kolaca ise bronz madalya almaya hak kazandı.

SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ

İl seçmelerinde minderde alın teri döken tüm sporcuları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Spora ve sporcuya büyük önem veren bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Ata sporumuz güreşte alınan her bir başarıya çok seviniyorum. Göreve başladığımız günden bu yana kurumumuzdaki spor ve sporculara ayrı bir ilgi gösterdik. Şimdi bu ilginin meyvelerini alıyoruz. Başarılardaki önemli pay sporcular ile ailelerinindir” diye konuştu.

ŞEHRİN İMKANLARINDAN GENÇLERİN FAYDALANMASI LAZIM

Sporcularının Türkiye şampiyonası öncesinde aldıkları her bir başarının kendilerini son derece gururlandırdığını ve geleceğe yönelik umutlarını artırdığını belirten Demirtaş, “Bu şehrin çok büyük bir potansiyeli var. Sahip olduğumuz amatör ve profesyonel kulüpler dışında oluşturacağımız alt yapı ile yeni branşlarda birçok başarıya ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum. Buradaki gençlerin başaramayacağı hiçbir şey yok. Onları spor konusunda desteklemek, imkan sağlamak, yetenekleri doğrultusunda yeni alanlar açmak bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

TAKIM OLARAK İLERLİYORUZ

Takım halinde çok başarılı bir şekilde mücadele ettiklerini ifade eden altın madalya sporcu sahibi Ahmet Korkmaz, “İlkadım Belediyesi Spor Kulübünün payı çok büyük. Bu yolda bizlere emek veren, inanan başta İlkadım Belediye Başkanımıza ve değerli antrenör hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan3455 2020-01-23 10:34:22

Gures kulubu yok samsunda malesef tesiste yok orduda var amasyada var samsunda yok umarim yapilir mesela saski gures samulas gures gibi bir kulup kurulmali