banner388

İlkadım nağmağlup şampiyon

Finalde Canik Şehit Uğur Birinci Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen İlkadım Belediyesi U14 Kız Basketbol Kulübü sahadan 19-57 galip ayrıldı. 38 sayı ile fark ile İlkadımlı sporcular nağmağlup şampiyon oldu.

İlkadım nağmağlup şampiyon

Finalde Canik Şehit Uğur Birinci Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen İlkadım Belediyesi U14 Kız Basketbol Kulübü sahadan 19-57 galip ayrıldı. 38 sayı ile fark ile İlkadımlı sporcular nağmağlup şampiyon oldu.

27 Ocak 2020 Pazartesi 12:25
İlkadım nağmağlup şampiyon

U14 kız basketbol takımı Samsun İl birinciliği finalinde İlkadım Belediyespor ile Canik Şehit Uğur Birinci Spor Kulübü kupanın sahibi olmak için karşılaştı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan maça iyi başlayan İlkadım ilk devreyi 13-39 üstün tamamladı.

KUPAYI ŞERİF MIRIK TAKDİM ETTİ

Maç sonrası düzenlenen ödül töreninde şampiyon İlkadım Belediyespor'a kupa ve madalyasını sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamını dileyen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık takdim etti. İkinci Canik Şehit Uğur Birinci Spor Kulübünü kupa törenine katılım sağlamazken, Çarşamba GSK basketbol takımını yenerek üçüncülüğü hak kazanan Atakum Atılım Basketbol takımının madalyalarını sporcuları tebrik eden İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman takdim etti.

SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ

Elde edilen başarının kendilerini çok sevindirdiğini belirten ve İlkadım Belediyespor kulübü olarak  kısa zamanda kazanılan  şampiyonluklara vurgu yapan İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman,  "Bireysel sporlarda gösterdiğimiz başarıları şimdi de basketbolla devam ettiriyoruz. İlk maçımıza 55 Basketbol  SK karşısında çıktık ve kazandık. Bu maçın ardından çıktığımız her maçı kazanmayı bildik. Tüm sporcularımızı kutluyorum. Burada kazandığımız şampiyonluk çok önemli, artık takımımız 11-15 Şubat 2020 tarihleri arası Zonguldak ta yapılacak olan Karadeniz Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Karadeniz Bölge Şampiyonasında da başarılı olması halinde 17-21 Mart 2020 tarihleri arasında Adana da yapılacak olan Anadolu Şampiyonasına, sonrasında 13-19 Nisan 2020 tarihleri arasında yeri henüz açıklanmayan Türkiye Şampiyonasına ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum. Tüm salon sporlarında sporcularımızın  başarılı olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuna kadar her sporcumuz un yanınızdayız" diye konuştu.

EĞİTİMLİ SPORCULAR OLMALARI İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Genç basketbolcuların  aldığı bu başarının tüm Samsun'un  göğsünü kabarttığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;" Kız basketbolcularımız başarının tesadüf olmadığı zorlu müsabakalarda ortaya koydukları mücadele ile gösterdiler. Öyle inanıyorum ki bu gençlerimiz, önümüzdeki yıllarda önce İlkadım  Belediyespor'umuzun başarısı ve sonrasında da ülkemiz için  ulusal ve uluslararası karşılaşmalarda  ter dökeceklerdir. Ben genç kardeşlerimizden spor ile uğraş verirken derslerini de asla ihmal etmemelerini istiyorum. Hepsinin eğitimli birer sporcu olarak Milli Takımımız forması altında basketbol  kariyerlerini gerçekleştirmelerini umut ediyorum. Bu yolda onların en büyük destekçisi biziz. Bundan sonra alt yapı konusunda daha ciddi adımlar atacağız ve gençlerimizin başarısı için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.İlçemizde spora ve sporcuya verdiğimiz  desteğimizi başarıları dönüşüyor.Bu vesile ile Şampiyon kızlarımızı tebrik ediyor ve Zonguldak gerçekleştirilecek şampiyonada başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsunİlkadım Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.