banner388

İlkadım'da yeni uygulama: "ALO ÇÖP TAKSİ"

"Alo Çöp Taksi" uygulaması için açıklama yapan İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş; "Vatandaşlar bir telefonla ulaşıp çöpünü aldırabilecek” dedi.

İlkadım'da yeni uygulama: "ALO ÇÖP TAKSİ"

"Alo Çöp Taksi" uygulaması için açıklama yapan İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş; "Vatandaşlar bir telefonla ulaşıp çöpünü aldırabilecek” dedi.

15 Ekim 2019 Salı 18:05
İlkadım'da yeni uygulama: "ALO ÇÖP TAKSİ"

İlkadım Belediyesi yeni bir uygulamayla vatandaşın yükünü azaltmayı amaçlıyor. Vatandaşın ayağına hizmet getirecek olan "Alo Çöp Taksi"ler, çöp toplama araçlarına göre daha fonksiyonel bir yapıya sahip olduklarından, erişilmesi zor sokaklarda da hizmet verebilecek.

"Alo Çöp Taksi" ile bir telefonla hizmet

Özel olarak tasarlanan ve her yere girebilme özelliği olan Çöp Taksilerle, vatandaşların bir telefonla çöp hizmeti alabileceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “444 55 01 /153 numaralı telefonla sunulan hizmet, ilçe merkezi ve tüm kırsal mahallelerde geçerli olacak. Küçük hacimli atıkların ara mahallerden toplanması için ’Çöp Taksi’ dönemini başlattık. İlk etapta 2 adet Çöp Taksiyi devreye olacak. Mini damperli çöp taksiler büyük çöp araçların giremediği bölgelerde hizmet verecek. Çöp Taksiler ihbar üzerine bölgeye giderek çöplerin hızla toplanmasını sağlayacak” dedi.

"Temizlikte kaliteyi arttırıyoruz."

Belediyenin temizlik yönündeki hizmet kalitesini arttırmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Demirtaş; "Belediyeler tarafından sunulan temizlik hizmetleri, aksatılmadan ve eksiksiz yerine getirilmelidir. Bunlardan biri de Çöp Taksilerdi. Ben, bu hizmette katkısı bulunan yetkili firma ve çalışanları ile birlikte, müdürlük personellerine de teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bozkurt 2019-10-15 22:00:37

güzel hizmet baskanım tşk.

Avatar
Samsunlu 2019-10-15 20:18:31

20 yıldır kullanılan hizmeti iki giydirme (Yandaş) yaparak yeni hizmet diye sunmak Samsunlu Hemşerilerimin aklıyla alay etmektir.

Misafir Avatar
Samsunlu :):) 2019-10-16 10:20:57 @Samsunlu

30 yıldır Samsun'luyum ben öyle bir hizmet daha önce görmedim. Sen başka samsundan mı yaşıyorsun

Beğenmedim! (0)
Avatar
Adam 2019-10-15 22:15:20

Ücretsiz mı bu imkan..

Avatar
Türk ocağı 2019-10-16 13:04:44

Necattin demirtaşa laf eden akıl yoksunu insanlar şimdi o kadar savunduğunuz başkanınızın maaşını ödemediği seçim için aldığı adamları parasını ödeyin sonra konuşun sanki varya başkanınız çoooooook şey yaptıya samsuna birde övmeyin adam gibi