banner388

İlkadım'da dezenfekte işlemleri sürüyor

Koronavirüse karşı mücadele kapsamında ilçedeki dezenfekte işlemleri devam ediyor. Dezenfekte işlemleri devam ederken vatandaşın sağlık durumu da kontrol ediliyor. 

İlkadım'da dezenfekte işlemleri sürüyor

Koronavirüse karşı mücadele kapsamında ilçedeki dezenfekte işlemleri devam ediyor. Dezenfekte işlemleri devam ederken vatandaşın sağlık durumu da kontrol ediliyor. 

03 Nisan 2020 Cuma 23:21
İlkadım'da dezenfekte işlemleri sürüyor

Koronavirüsle mücadelede 600'den fazla personel ile çalışan İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri, vatandaşların ve esnafın sağlık durumlarını takip ederken bir yandan da kamu kurumlarından, çocuk parklarına kadar dezenfekte işlemlerini sürdürüyorlar. 

MÜCADELEYE DEVAM


 İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri 10 kişilik ilaçlama ekibi ile ilçeyi ilaçlayarak virüsten arındırmaya çalışıyor.  Halkın sağlığının her şeyden önce geldiğini söyleyen ekipler “Tehlike tamamen geçene kadar mücadeleye devam edeceğiz” şeklinde konuştular. 

"KÖŞE BUCAK DEZENFEKTE EDİYORUZ"


İlkadım’da koronavirüse karşı mücadelenin devam ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bütün ekiplerimiz ayakta ve işbaşında. Halkımız evde kalmaya devam ederken biz onlar için sahada mücadeleyi sürdürüyoruz. Birçok önlemi ve çalışmayı aynı anda koordineli bir şekilde yürütürken, Sağlık İşleri Müdürlü personellerimiz de canla başla halkımızın sağlığını koruyacak çalışmaları sürdürüyorlar. Adeta İlkadım’ı köşe bucak dezenfekte ediyoruz. Özellikle ilçemiz sınırlarında bulunan çok sayıdaki kamu kurumu binalarını ve ortak kullanım alanlarının tamamını ilaçlıyoruz ve bu mücadelemiz aralıksız devam edecek. Diğer yandan halkımızın, esnaf kardeşlerimizin ve değerli mesai arkadaşlarımızın sağlık durumlarını da kontrol ediyoruz. Özverili bir mücadele yürüten bütün mesai arkadaşlarıma ve evde kalmaya devam eden vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdem 2020-04-04 08:46:54

yenidoğan mahallaesnde hiç görmedik başkan .buralar dezenfekte olmayacakmı nerdesiniz 15 gündür..millet aç mı belediye olarak takip ediyormusunuz. yok.calışın görelim kardeşim bugünlerde hani sosyal belediyecilik..

Avatar
Samsunlu 2020-04-04 10:11:30

Işiniz gücünüz reklam sabah istasyon pazarına gittim bir tane ne zabıta var ne sağlıkçı köyden gelen vatandaşlar dip dibe sosyal mesafe yok olmuyor beyler vu işin ciddiyetini anlaşılan anlamamışsınız

Avatar
gariban 2020-04-04 22:40:07

Kadifekalede herkes sokaklarda bi el at başgan,buralarıda yıkat