banner388

İlkadım'da çöp kutuları kırmızı beyaz oldu

İlkadım Belediyesi, caddelerdeki eski çöp kutularını değiştirdi.

İlkadım'da çöp kutuları kırmızı beyaz oldu

İlkadım Belediyesi, caddelerdeki eski çöp kutularını değiştirdi.

05 Mart 2020 Perşembe 19:56
İlkadım'da çöp kutuları kırmızı beyaz oldu


İlkadım Belediyesi, çöp kutularını Samsunspor’un renklerinden oluşan kırmızı beyazlı yeni çöp kutularıyla ile değiştirdi.

Sarı renkli ve deforme olmuş çöp kutuları yerine yenilerini koyan İlkadım Belediyesi, ilk aşamada 200 çöp kutusu değiştirirken zaman içinde çalışmalar Samsun genelinde yapılacak. 

Yapılan hizmet hakkında bilgi veren İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan, “İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak çöp sepeti yenileme çalışmalarımız Gazi, Cumhuriyet, Çifte Hamam, Bankalar ve İstiklal Caddesi’nin bir bölümünde yapıldı. Yeni çöp kutularının rengi olarak da Samsunspor’un renkleri olan kırmızı-beyazı seçtik. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu an itibarıyla 200’den fazla çöp tenekesini yeniledik. Amacımız vatandaşlar sokakta yürürken elindeki çöpü gözle görebileceği en kısa yerde sokağa atmadan çöp kutusuna atmasıdır. Bunun için de çöp tenekelerinin mesafesini karşılıklı olarak çapraz şekilde 30-40 metre aralıklarla yerleştirdik. Çöp tenekelerinin eski rengi sarıydı. Deforme olan eski çöp tenekelerini toplayarak, yerlerine yenilerini koyduk. Halkımızın beğeneceğini umuyoruz.” şeklinde konuştu. 



Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tümşehirkırmızıbeyaz 2020-03-06 15:04:54

kaldırımlar da boyansın lütfen