banner388

İlkadım Belediyesinde bayram sevinci

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşları İlkadım Belediyesi'nde ağırladı.

İlkadım Belediyesinde bayram sevinci

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşları İlkadım Belediyesi'nde ağırladı.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 17:23
İlkadım Belediyesinde bayram sevinci

Samsun haber - Kurban Bayramının 2'nci gününde İlkadımlılar İlkadım Belediyesinde bayramlaşma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un düzenlediği törene AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, AK Parti İlkadım Yönetim Kurulu Üyeleri, STK ve Hemşehri Dernekleri temsilci ve üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve kardeşlik günü olan bayram günlerinin insanların daha da kenetlemenin vesilesidir diyen Başkan Tok,  Kurban bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada "Bayram günleri Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar, barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Bayramlar, bunun için vardır; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar, bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun HaberSmasun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.