banner388

İlkadım Belediyesi Yürekleri Isıttı

Son yılların en sert kışını yaşayan Samsun'da İlkadım Belediyesi, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlara çorba ikram etti.

İlkadım Belediyesi Yürekleri Isıttı

Son yılların en sert kışını yaşayan Samsun'da İlkadım Belediyesi, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlara çorba ikram etti.

01 Şubat 2017 Çarşamba 10:33
İlkadım Belediyesi Yürekleri Isıttı
Samsun Haber- Son yılların en sert kışını yaşayan Samsun'da İlkadım Belediyesi, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlara çorba ikram etti.

Vatandaşlar memnun kaldı

Hastane önleri ve duraklar gibi yaklaşık 10 yerde 5 bin kişiye çorba dağıtımı yapan İlkadım Belediyesi, uygulamanın gün boyu devam edeceğini bildirdi. İlkadım Belediyesinin çorba dağıtımından memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, belediyeye teşekkür etti.

10 farklı noktada dağıtıldı

Samsun’un 10 farklı noktasında ve seyyar olarak çorba dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Yılmaz, “Başkanımız Erdoğan Tok’un talimatları ile bu sabah saat 06.00’da çorba dağıtımına başladık. Sabah evinden erken kalkıp işe yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Bir nebze vatandaşlarımızı ısıtma adına işe giden vatandaşlarımızla çorbamızı paylaştık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme adına yemek yapamayan, hasta olan, eşinden boşanmış olan vatandaşlarımıza yılın her günü sıcak yemek ikramımız oluyor. Bugün de vatandaşlarımızın sabah erken işten aç karnına çıktıklarını düşünerek, aş evimizdeki 4 aşçımız ile birlikte Samsun’un insan hareketinin fazla olabileceği noktalarda insanlarımıza çorba ikramında bulunmuş olduk” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-02-01 11:51:25

Bırakın göz boyamayı yolları temizleyin daha size oy yok

Avatar
YAHYA KARA 2017-02-01 12:45:56

HİKAYE.SADECE 1 TENCERE ÇORBA DAĞITIRSINIZ.DEMEKKİ İLKADIM BELEDİYESİNDE SADECE ÇORBA PARASI KALMIŞ.ÇÜNKÜ BÜYÜKŞEHİRDE O DA YOK.YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİMİZ OYA.