banner388

İlkadım Belediyesi Durmak Bilmiyor

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İlçede yol açma, yol genişletme ve sıcak asfalt dökme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İlkadım Belediyesi Durmak Bilmiyor

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İlçede yol açma, yol genişletme ve sıcak asfalt dökme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

11 Ağustos 2016 Perşembe 16:55
İlkadım Belediyesi Durmak Bilmiyor

Samsun’un İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan yol bakımı ve onarım ekipleri, Cedit Mahallesi’nde asfalt kaplama çalışmasını devam ettiriyor. Bölgede yapılan çalışmaları mahalle sakinleri ile beraber inceleyen İlkadım’ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlardan istek ve önerileri aldı. Samsun’un Cedit Mahallesi Bol ve Tınaztepe Sokak'ta sürdürülmekte olan çalışmada 350 ton sıcak asfalt kullanıldı. 
İlkadımı değiştirip kentsel gelişim ve dönüşüm projesini başarılı bir şekilde yürütmüş olduklarını dile getiren Erdoğan Tok, "Ekiplerin ilçemizin her tarafında yol açma, genişletme çalışması ve sıcak asfalt dökme çalışması devam ediyor" dedi.
Erdoğan Tok, konuşmalarının peşine şunları ekledi: “Çalışmalar yapılırken gelişi güzel bir şekilde değil, ileriye dönük olarak hayata geçirilebilecek şekilde sürdürülüyor. Yollar ne kadar kaliteli olur, düzgün olursa kentin kalitesi de bir o kadar artar. Araçlar ve yayaların trafiğini daha düzgün bir hale getirmek  için uğraşıyoruz. Ekiplerimiz ilçenin her tarafında yol bakımı ve onarımını devam ettiriyor" dedi.

Son Güncelleme: 11.08.2016 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezgin bozkurt 2016-08-11 19:12:58

Maşalla çalışıyor ama benim binanın önünde kaldırm rezilgibi duruyor