banner388

İlkadım Belediyesi Çetin Kış Şartlarına Karşı Tedbir Aldı

İlkadım Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle tedbirleri artırdı.

İlkadım Belediyesi Çetin Kış Şartlarına Karşı Tedbir Aldı

İlkadım Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle tedbirleri artırdı.

14 Aralık 2016 Çarşamba 19:45
İlkadım Belediyesi Çetin Kış Şartlarına Karşı Tedbir Aldı

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman ‘Meteorolojik verilerin her an değerlendirilerek 3 greyder, 4 kepçe, 6 cays, 1 yükleyici, 2 tuzlama aracı, 1 kar küreme aracı ve 24 saat hazır bekleyen 40 kişilik ekiple çetin kış şartlarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalara devam ediliyor. Dün akşamdan itibaren etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla beraber hemen tedbirleri alarak yol tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladık.’ diye konuştu.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarının zaman ve yer ayırt etmeksizin 24 saat çalıştığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Hiç bir vatandaşımız kar nedeniyle mağdur olmayacaktır. Kar yağışı tüm şehri etkisi altına almasına rağmen özellikle yüksek kesimlerde evlerine ulaşmakta zorluk yaşayan vatandaşlarımızın, yol açma ve tuzlama çalışmalarımızla evlerine güven içerisinde ulaşmalarını sağlıyoruz. Dün geceden itibaren tüm mahallelerimizde tuzlama çalışmalarını başlattık, bu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Aynı zamanda yol açma çalışmalarımızı yağıştan daha çok etkilenen yüksek mahallelerimizden başlatarak ilçemizin tüm mahallelerinde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
İlkadım ilçesinde yer alan Ahullu, Toybelen, Derecik, Uzgur, Güzeldere, Yeşiltepe, Ataköy ve Kavacık Mahallelerinde yol açma ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 15.12.2016 18:27
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.