banner388

İlkadım Belediyesi 7/24 çalışıyor

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede yapılan temizlik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İlkadım Belediyesi 7/24 çalışıyor

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede yapılan temizlik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

27 Eylül 2019 Cuma 19:07
İlkadım Belediyesi 7/24 çalışıyor

İlçede yapılan temizlik hizmetlerinin devam edeceğini kaydeden Demirtaş, “Bizim hedefimiz temiz bir İlkadım inşa etmek” diye konuştu.

“Temizlik İlkadım’la Başlar” sloganıyla ilçede başlatılan temizlik çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü aktaran Demirtaş, 330 personelin 7/24 çalışmalar yaptığını belirtti.

EKİPLER 7/24 ÇALIŞIYOR

“Bizim hedefimiz daha temiz bir İlkadım inşa etmek, ilçemizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz, ana arterler, meydanlar, parklar, okul çevrelerinde, tüm mahallelerde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerının dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Ayrıca çöp konteynerlerı sık sık boşaltılıyor. Meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir ilçe hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. İlçemizin tüm mahallelerinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için ekiplerimiz 330 personel ve 40 araçla görevini sürdürüyor" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

Temiz ve sağlıklı ilçe hedeflediklerini belirten Demirtaş; Bizim hedefimiz daha temiz bir İlkadım inşa etmek, ilçemizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz, ana arterler, meydanlar, parklar, okul çevrelerinde, tüm mahallelerde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerının dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Ayrıca çöp konteynerlerı sık sık boşaltılıyor. Meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir ilçe hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. İlçemizin tüm mahallelerinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için ekiplerimiz 330 personel ve 40 araçla görevini sürdürüyor" dedi.

Son Güncelleme: 27.09.2019 19:24
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunIladım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2019-09-27 23:32:51

Tek sıkıntı çöpte çöp personeli çöp kamyonu şoförleri gerçekten başı bozuk ve umursamaz çalışan adamlar

Avatar
BB 2019-09-28 10:45:33

BENCE HİÇ ÇALIŞMIYOR AYLARDIR MAHALLEMİZ YIKANMIYOR.KAÇ KERE ARAMIŞ OLDUĞUMUZ HALDE SOKAK LEŞ GİBİ ÇÖP KOKUYOR..

Avatar
Ali 2019-09-28 15:20:44

Agabali koprualtı ileagabalı cad İlkadım sayılmıyor bislik ve duzensızlikden ınsalar rahatsız

Avatar
Hamdi turgut 2019-09-29 05:45:25

karasamsun mah.mumcular sokakta bir kere temizlik işçisi görmedim. lütfen ilgi bekliyoruz