banner388

İlkadım'a 2017 yılında 60 bin ton asfalt

Samsun'un İlkadım ilçesinde yolların yapımı için 2017 yılında 60 bin ton asfalt kullanılması planlanıyor.

İlkadım'a 2017 yılında 60 bin ton asfalt

Samsun'un İlkadım ilçesinde yolların yapımı için 2017 yılında 60 bin ton asfalt kullanılması planlanıyor.

25 Nisan 2017 Salı 13:26
İlkadım'a 2017 yılında 60 bin ton asfalt

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesinde 33 kilometre asfalt yol için 50 bin ton asfalt kullanılarak tamamlandı. İlkadım Belediyesi 2017 yılı çalışmaları kapsamında 60 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyor. Kadifekale mahallesi'nde ise 400 metrelik yola 400 ton asfalt kullanıldı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada, "Bütün gücümüzle İlkadım için çalışarak İlkadımlı hemşerilerimizin yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Yol ve kaldırım çalışmaları gibi belediyeciliğin temel hizmetlerinden olan hizmetleri İlçemizin her noktasında eşit olarak hızlı ve zamanında gerçekleştiriyoruz. Havaların ısınması ile asfalt çalışmalarımızın başlangıcını yaptık. Bu yıl daha da yoğun bir çalışmayla geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarını bir adım yukarı taşımayı planlıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin başarısının ölçümü her zaman vatandaşımızın olumlu ya da olumsuz düşünceleri olmuştur. Kadifekale Mahallesi sakinlerimizin bizzat memnuniyetlerini iletmeleri bizler için en büyük ödüldür" dedi.

DÖNÜŞÜMDE İLKADIM

İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Dönüşümde İlkadım Projesi'ne ise ilgi her geçen gün artıyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Projeyi duyduğumuzda hemen faydalanmak istedik ve İlkadım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne talepte bulunduk. Talebimiz üzerine hızlı bir şekilde incelemelerde bulunularak sitemiz projeye uygun görüldü. Atık yağ, bayat ekmek, atık pil ve ambalaj atıklarını ayrı ayrı koyabileceğimiz atık toplama kutuları sitemizde uygun yerlere konuldu ve toplama işlemleri İlkadım Belediyesi Ekiplerince yapılıyor. Bu proje ile ülke ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sitemiz ortak alanlarının da İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenmesine hak kazanmış oluyoruz. Geri dönüşüm sadece ekonomi ile ilgili değil aynı zamanda bir toplumun eğitim ve kültür seviyesinin de bir göstergesidir. "Dönüşüme İlkadım" projemize bizzat öncülük yaparak hem değerli çocuklarımıza hem de bütün hemşerilerimize örnek olmaya çabalıyorum. Projemiz oldukça ilgi görüyor ve bu da bizleri memnun ediyor. Her yeni katılım yeni kazanımlar anlamına geliyor. Ambalaj atıkları, atık pil, bayat ekmekler ve özellikle atık yağlar geri dönüştürülerek birçok yeni ürün elde edilebiliyor. Bu da ham madde temini için alternatif oluşturarak ekonomik ve ekolojik anlamda büyük bir kazanç sağlıyor. Bu projeye emek veren çalışma arkadaşlarımıza ve en başta da bu projeye katılan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serebahçe sakinleri 2017-04-25 21:58:53

sayın başkanım çalışmalarınız için çok teşekkür ediyoruz bu çalışmalarınızın içinde derebahçe mahallesi stat yolunun alt yolu ve üst yollarınıda bu projede yapmanızı rica ediyorum