banner388

İl Sağlık Müdürü Oruç'tan korona açıklaması

Türkiye'de pandeminin etkisini kaybetmeye başlaması ile birlikte tedbirler gevşetildi. Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammed Ali Oruç vatandaşlara uyarıda bulundu.

İl Sağlık Müdürü Oruç'tan korona açıklaması

Türkiye'de pandeminin etkisini kaybetmeye başlaması ile birlikte tedbirler gevşetildi. Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammed Ali Oruç vatandaşlara uyarıda bulundu.

02 Haziran 2020 Salı 11:06
İl Sağlık Müdürü Oruç'tan korona açıklaması

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç vatandaşlar korona virüsü tedbirlerine dikkat etmelerini isteyerek “Rehavete kapılmayalım” uyarısı yaptı.

Maske kullanımına ve fiziksel mesafeye dikkat edilmesini isteyen Muhammet Ali Oruç, “Çok kıymetli Samsunlular, korona virüsü ile mücadelede yeni bir döneme girdik. Artık kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, fiziksel mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Kontrolü kaybetmeyelim. Hayat hepimizin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şefik dayının oğlu 2020-06-02 11:55:07

her gün bin civarında virüs vakası tespit ediliyorken pandemi etkisini nasıl kaybediyor sn il sağlık müdürü sahaya inip insanların nasıl tedbirsizce yaşadıklarını gözlemledinizmi
ayrıca seyahat kısıtlaması kalktı karadenize yüzbinlerce insan diğer illerden gelmeye başladı bunun getireceği ikinci dalgayı göz önünde bulunduruyormusunuz

Avatar
Turan 2020-06-02 11:59:33

Yahu dün bugün bakıyorum bizim çiftlikteki saathane asma altındaki çay ocakları kafeler de işletme sahibleri hiçbir masa düzeni yapmamış sosyal mesafe hiç edilmiş insanlar oturuyordu. Tamam maske mecburen çıkarılıyor ama hiç olmazsa masalar ayrılsın. Bu işletmelerin denetimi niye yapılmıyor ayrıca maske yasağı da getirilmesi lazım yoksa bu gidişle Samsunda virüs patlaması olacak. 3 aydır canımız çıktı denetlemeler adam gibi yapılsın bu vurdumduymazlar sorumsuzlar yüzünden bir daha kapalı kalmak istemiyoruz...

Avatar
Sevgi 2020-06-02 18:52:44

Belediye otobüsü dolu 27numara oturanlar ayakda olanlar nerede kaldı sosyal mesafe 56daki cafeler dolu kiminde maske var kiminde yok

Avatar
Cemil 2020-06-02 20:10:35

Teşekkürler il sağlık müdürü...Siz olmasanız naparız...Çok faydalı ve bilinmedik bir açıklama...

Avatar
Mesafeli 2020-06-02 13:46:12

Ne anlatıyonuz siz ne mesafesi otobüslerde yanyana oturacaksınız. Talimatı ben mi verdim maval okumayın lütfen

Avatar
Osman dayı 2020-06-02 18:41:04

Denetimler sıkılaştırılması yoksa biz sıkılacağız il sağlık müdürümüz daha tedbirli olmalıyız.samsunda kimse kurallar uymuyor halen yere tüküren insanlar var.