banner388

İl başkanı adayından şok iddia!

AK Parti Samsun İl Başkanı Adayı Mehmet Teyyare, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in görevden alındığını iddia etti.

İl başkanı adayından şok iddia!

AK Parti Samsun İl Başkanı Adayı Mehmet Teyyare, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in görevden alındığını iddia etti.

08 Aralık 2017 Cuma 16:29
İl başkanı adayından şok iddia!

İşte Teyyare'nin yapmış olduğu o açıklama:

"Sevgili ve Çok Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Kadirşinas Samsunlu Kardeşlerim.
Reisimiz, Önderimiz. Siyasi Duayenimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Ak Parti Samsun İl Başkanı ile ilgili Kararını verdi. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel görevden alındı.
Şükürler olsun Rabbimize, yaklaşık beş ay önce başladığımız mücadelemizin ilk sonucunu görmeyi bizlere nasip etti.
Şimdi ikinci ve çok daha önemli bir konu var ki, o sorun da Biran önce netecelenmeli. diye düşünüyorum.
AK Parti Samsun'un Yeni İl Başkanı hiç Zaman kaybedilmeden görevlendirilmeli. Görev beklediğimi daha önce Samsun Kamuoyu ile paylaşmıştım
Yaklaşık beş aydan beri Samsun ve İlçelerinde Ekibimizle. Kısıtlı imkanlarımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi ise Tüm Samsun'u kucaklamak ve Teşkilatlarımızı 2019 Seçimlerine hazırlamak İçin, ayrıştırmak İçin değil, birlik ve beraberliği sağlamak İçin, 2019 seçimlerinde Samsun'da en az %70 oy hedefi ile çalışmalarımızı yürütmek işin AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI Görevini beklediğimi bir kez daha Samsun Kamuoyuna ilan ediyorum.
Fetocularla, Fetocuları Savunanlarla, Vampirlerle, Haramzadelerle ve Samsun üzerine Oyun Kuranlarla en etkili Mücadele için, Ben ve Ekip Arkadaşlarımız görev için hazırız.
Takdir Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ındır. O Emredecek. Bizler Uyacağız. Mevla'm Yar ve Yardımcımız Olsun. Amin
Bizlere Dua ediniz. Lütfen. 
Tüm Kardeşlerime Selamun Aleyküm
Mali Müşavir Mehmet TEYYARE 
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı"

 

Son Güncelleme: 09.12.2017 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2017-12-08 17:20:51

Tabii tabii siz rüyanızda görürsünüz artıl 70 i geçti o günler dalavereler hikayeler hepsinin sonuna geldiniz ülkeyi ayrıştırıp sonra kucaklıycaz yahu milleti kucaklıya kucaklıya anasını ağlattınız kurtuluş yakın reisinizden de sizlerden de

Avatar
Mustafa gokdag 2017-12-08 16:56:25

Teyyara gibi Ucmaniza geek yok sayin teyyare sizide goruruz NASIP olursa.

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-08 18:21:10

Bu kadar yağ yaktigina göre kesin İl başkanı olur.