banner388

İkizi denizde kaybolan kendisi boğulan kız çocuğu toprağa verildi 

Samsun’da girdikleri denizde yaşıtı olan kuzeni ile birlikte boğularak hayatını kaybedip, 11 yaşındaki ikizi kaybolan kız çocuğu, gözyaşları içinde toprağa verildi.  

İkizi denizde kaybolan kendisi boğulan kız çocuğu toprağa verildi 

Samsun’da girdikleri denizde yaşıtı olan kuzeni ile birlikte boğularak hayatını kaybedip, 11 yaşındaki ikizi kaybolan kız çocuğu, gözyaşları içinde toprağa verildi.  

16 Temmuz 2023 Pazar 18:50

Olay, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Topçu (44), çocukları Elif Nur Topçu (11) ve Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz olan yeğenleri Ahmet Altundal (11) ve Sümeyya İncilay Altundal’ı (11) Golf Kulübü arkasına denize götürdü. Osman Topçu ile birlikte denize giren çocuklar bir süre sonra akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren çocukları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgedeki cankurtaranlar da olaya müdahale etti.  

2 KIZ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri Oğuzhan Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal’ı sağ olarak kurtardı, Elif Nur Topçu’yu kalbi durmuş halde sahile çıkardı. Ahmet Altundal ise denizde kayboldu. Dalgıç polislerin uzun süre kalp masajı yaptığı Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal özel bir hastaneye, Oğuzhan Topçu ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Sümeyya İncilay Altundal ve Elif Nur Topçu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

KAYBOLAN ÇOCUĞU ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Denizde kaybolan 11 yaşındaki Ahmet Altundal için dün ve bugün arama çalışmaları devam ediyor. Hayatını kaybeden 11 yaşındaki Elif Nur Topçu ise bugün Karasamsun Mahallesi Karasamsun Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içinde aile kabristanlığında toprağa verildi. 
  
Sümeyya İncilay Altundal da yine aynı camide ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.  


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kurs 2023-07-17 09:08:06

boğulma vakalarında devletin sorumluluğu var, açsanıza kardeşim imkan olan her ilçede yüzme kursları, nedir anlamak mümkün değil çok mu zor.