banner388

İhsan Kurnaz: Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir

Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir" dedi.

İhsan Kurnaz: Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir

Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir" dedi.

09 Ocak 2024 Salı 18:05
İhsan Kurnaz: Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, seçim programı kapsamında ilçedeki esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini, İlkadım'ın her bir noktasında aralıksız sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "Şehirlerin ve ilçelerin kalbi esnaftır" dedi.

İlkadım esnafının, yeni dönemde belirleyici bir unsur haline geleceğini ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "Seçim çalışmalarımız kapsamında, ilçemizde esnafımız ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Şehirlerin, ilçelerin kalbi, esnafıdır. Bu düşünceden hareketle, fikirlerine son derece önem verdiğimiz ilçe esnafımızla, gerçekleştirdimiz ziyaret programları kapsamında buluşuyoruz. Sorunları dinliyor, yeni döneme dair bizlerden beklentilerini alıyoruz. Mahallelerin sorunlarına hakim olan esnafımız, yeni dönemde hizmetler noktasında bizim en önemli yönlendiricimiz olacak. Güçlü bir belediye, güçlü bir ilçe demektir. Güçlü bir ilçe de esnafın gücüne güç katar. Bizim hedefimiz de tamamen bu doğrultuda çalışmak" dedi.

İlkadım'ın geleceğe daha umutlu bakması için çalışacaklarını kaydeden İhsan Kurnaz, "Gerek esnafımızla, gerek esnaflarımızın bağlı oldukları meslek odalarıyla yakın bir iletişim içerisinde olacağız. Çeşitli projelerle, bu iletişimi daha güçlü hale getireceğiz. Programlarımız kapsamında bir araya geldiğimiz esnafımızın da, ilçede bir değişim istediğini görüyoruz. Bu anlamda şahsıma gösterilen ilgi ve destek beni ayrıca mutlu ediyor. Yeni dönemde İlkadım'da hep birlikte güzel işlere imza atacağız. İlçemize AK Belediyecilik gelecek. Gönül Belediyeciliği olarak değerlendirdiğimiz bu anlayış ile daha huzurlu, daha mutlu, geleceğe dair daha umutlu bir İlkadım için çalışacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.