banner388

İçişleri Bakanlığı'ndan Samsun'a bayram uyarısı

İçişleri Bakanlığı, Samsun Valiliği'ne Kurban Bayramı'nda alınacak tedbirlerle ilgili yazı gönderdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Samsun'a bayram uyarısı

İçişleri Bakanlığı, Samsun Valiliği'ne Kurban Bayramı'nda alınacak tedbirlerle ilgili yazı gönderdi.

18 Ağustos 2017 Cuma 18:15
İçişleri Bakanlığı'ndan Samsun'a bayram uyarısı

Samsun haber - İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı'nda vatandaşların güven içerisinde seyahat etmesi için trafik denetimlerini iki katına çıkardı. İçişleri Bakanlığı, Samsun'a ve diğer illere gönderdiği tedbirlerin iki katına çıkarılmasını istedi.

Ülke genelinde bayram tatili boyunca 5 bin 399 polis ve bin 236 jandarma olmak üzere toplam 6 bin 635 trafik ekibi, 43 bin 117 polis ve 9 bin 819 jandarma olmak üzere toplam 52 bin 936 personel görev alacak.


Polis ekipleri durdurdukları otomobilde ön ve arka koltuklarda oturanların emniyet kemerini denetleyecek. Aynı zamanda trafik polisleri sürücüleri çeşitli konularda uyaracak.
 

Son Güncelleme: 19.08.2017 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-08-18 23:20:16

BAYRAMI HUZURLA GEÇİREBİLSEK,ALLAH İÇİN ATATKUMDA bina altında ortak alanlarımız açık bar oldu yargıtayın yıkım emrı var 2011 yılnda yıkılmadı dahad büyüdü.iki bld,çevre md.lüğü kapalı yalıtımlı diye sokağın ortasına açık yere canlı müizk ruhsatı verdi,ÜSÜLSÜZ İMZALARIMIZ OLMADAN yıllarca ne bayram ne seyran 100 lerce insan bahçelerimizde ellerinde kadehler fasıllar 214 sokaktan inin sahile ses 1 km den duyuluyor ALLAH HAKKI İÇİN SN VALİM LÜTFEN YILLAR YILI BİR BAYRAMI HUZURLU GEÇİRELİM EVLERİN HER YERİ KAPALI 40 DEDRECE SES İÇERİDE GÜM GÜM SADECE DEVLETİN VARLIĞINI HİSSETMEK İSTİYORUZ VATANDAŞ OLARAK HAKKIMIZ OLAN ADALETİ İSTİYORUZ ADALETİ
LÜTFEN