banner388

Huzurevinde Opera Konseri Yapıldı

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde Devlet Opera ve Balesi tarafından büyük bir konser düzenlendi.

Huzurevinde Opera Konseri Yapıldı

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde Devlet Opera ve Balesi tarafından büyük bir konser düzenlendi.

05 Ağustos 2016 Cuma 17:29
Huzurevinde Opera Konseri Yapıldı

Samsun'un Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü ile Samsun'un Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri genelinde Büyükşehir Belediyesinin Huzurevi'nde konser verdiler. Konserde Samsun'un Devlet Opera ve Balesi sanatçıları şu parçaları seslendirdiler :

- Yine Bir Gulnihal
- Nazende Sevgilim
- Vardar Ovası
- Tango Kadın Kokusu
- Kizilciklar Oldu Mu
- Lachumparsita
- O Sole Mio  

Orkestra'nın şefliğini ise Mikhail Kirchhoff’un (İskrov) yaptı. Samsun'un huzurevi sakinlerine çok keyifli dakikalar yaşattılar.

'' İLK KEZ HUZUR EVİNDE KONSER VERDİM ''
Huzurevinin ona başka bir şeyi anımsattığını belirten Rus Koro Şefi Kirchhoff, “ilk defa bir huzurevinde konser veriyorum. Ortamın daha farklı olacağını düşünmüştüm. İlk geldiğimde çok şaşırdım. Atmosfer çok sıcak geldi. Yaşlı ağabey ile ablalar çok şirinler. Klasik müziği çok seviyorlar. İlk etapta Samsun'un Büyükşehir Belediyesi’ne çok fazla teşekkür etmek lazım. Devletin böyle güzel huzurevi yapması imkansız. Sahneye her çıkmamızda aynı heyecan olur. Bugünde heyecanlandık. Çağırdıkları zaman tekrardan buraya geleceğiz. Belki belediye huzurevindekileri oraya getirir ve orada yine beraber olmuş oluruz” dedi.
Huzurevinin sakinleri ise bu konserden dolayı çok mutlu oldukları söylediler.







Son Güncelleme: 05.08.2016 18:01
Anahtar Kelimeler:
KonserHuzureviDevlet Opera
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.