banner388

HDP Samsun Milletvekili adayı, Samsunlu ülkücüye saldırdı

HDP Samsun Milletvekili adayı İlhan Cüre’nin birkaç kişiyle birlikte, ülkücü gence saldırdığı iddia edildi.

HDP Samsun Milletvekili adayı, Samsunlu ülkücüye saldırdı

HDP Samsun Milletvekili adayı İlhan Cüre’nin birkaç kişiyle birlikte, ülkücü gence saldırdığı iddia edildi.

04 Temmuz 2017 Salı 15:17
HDP Samsun Milletvekili adayı, Samsunlu ülkücüye saldırdı

Samsun haber - Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, HDP eski milletvekili adayı ve Ülkü Ocakları mensubu bir genç arasında geçen arbede hakkında yazılı basın açıklaması yayınladı.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş  "Furkan Turgut kardeşimizdir" başlığı ile yayınladığı basın açıklamasında olay hakkında geniş bilgi verdi. 


Olayın başlangıç kısmına dikkat çeken Altıntaş, "Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP Samsun milletvekili adayı olan ve yine Komünist bir partinin il başkanlığını yapan İlhan Cüre ile arkadaşları, annesiyle beraber yürüyüş yapan Furkan kardeşimizin önünü keserek, tahrik ve tacizde bulundu. Daha sonra tesadüf üzeri karşılaştıklarında, dalga geçer gibi olayı yalanladı. Cüre, tehdit ve tahrik edici konuşmaya devam etti. Bunun üzerine çıkan arbede de malum partinin yöneticisinin dişi kırılmış ardından topladığı 6-7 kişiyle kardeşimize gelip saldırdı" dedi.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş

50 GÜNDE 10 ŞEHİT VEREN SAMSUN HALKININ TEPKİSİDİR

Bu olayın duyulmasından sonra ülkücü kardeşimize saldıran malum şahısların herhangi bir cezaiyi işleme maruz kalmamasına vatansever Samsun halkı tarafından tepki gösterildiğini vurgulayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Altıntaş "Söz konusu şahsın olaylar sonrasında herhangi bir cezai işleme uğramamasına tepki gösteren Samsunlu hemşerilerimiz söz konusu bölücü temsilcisi şahısa tepki göstermiştir. Bu tepki yalnız kardeşimize yapılanlara karşı gelişmiş bir tepki olmayıp, son 50 günde Samsun il ve ilçe merkezinde 10 kardeşimizi al bayraklara sararak toprağa vermenin tepkisidir" diye konuştu.

DEVLET ÜZERİNE DÜZENİ YAPMAZSA SAMSUN HALKI GEREKENİ YAPACAKTIR

Yasal mercileri göreve çağıran Yalçın Altıntaş, "Buradan Samsun'a yeni atanan Valisi Osman Kaymak'a ve  Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a sesleniyorum.  PKK ve benzeri terör örgütleri ve uzantıları hakkında gereken yapılmalıdır. Eğer yapılmazsa ve bu millet bu işe el koyarsa, bu millet kendi inisiyatifini oluşturursa, maalesef hiç istemeyeceğimiz yıllarca hatta ömür boyunca unutulmayacak şeyler vuku bulur. Daha öncede söyledik, bugün kardeşimize yapılan saldırı sonrası yine söylüyoruz bu millet bir Fırat Çakıroğlu olayını daha kaldırmaz. Fırat Çakıroğlu kardeşimizin şehit edilmesi üzerine, sonuna kadar gösterdiğimiz sabır ve metanet bir daha vuku bulmaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bizlere verilen "Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir." vazifesini uygulamaktan çekinmeyiz. Lakin yüce Türkiye Cumhuriyeti'ne ve devleti temsil edenlerin bu işi çözeceklerine güvenimiz tam " diyerek sözlerini sonlandırdı.
 

Son Güncelleme: 04.07.2017 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat metan 2017-07-04 18:31:31

Bilsinler ki samsun ovası bozkurt yuvasıdır...

Avatar
KY 2017-07-04 21:33:29

Haftada bir şehidimizi toprağa veren Samsun halkı; bu şehirde HDP ve benzeri unsurları barındırmaz!

Avatar
samsun 2017-07-05 10:53:08

bu yapılan haber tamamiyle yalan ve yanlışlarla doludur bu haberi tam tersini yazmalıydınız ülkücüyseniz dürüst davranuıp olayı dogru haber yaptırın